• Со попуст
  • Неодамнешно
Диспензерот за храна Со Отстранлива Преграда, Складирање Со 4 Решетки, Контејнер За Сува Храна За Храна, Кофа Со Кујнски Зрна, Резервоар за Складирање Ориз, За Монис?

Диспензерот за храна Со Отстранлива Преграда, Складирање Со 4 Решетки, Контејнер За Сува Храна За Храна, Кофа Со Кујнски Зрна,

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

Мултифункционална кофа за складирање кофа со ориз со голем капацитет од 10 килограми со страничен независен резервоар за жито од 2,5 килограми за да ги задоволи потребите за складирање на различни предмети Диспензерот за ориз е одличен за мала сува храна, житарки, грав (не за закуски, бонбони, влажна храна). Мерење чаша со скала - - - со 250гр/500гр/750гр индикација за скала на мерна чаша на 3 нивоа, лесно истурете ја автоматски, земете ја по потреба и прецизно испуштете го оризот без да потрошите. Отстранлив горниот капак- - - - печат отпорен на влага, изолира водена пареа, транспарентна и видлива кофа со ориз од зрно, што е погодно за да го набудувате капацитетот и да додадете жито. Отстранлив дизајн - - - бесплатна комбинација, лесна за земање, не зазема простор. Широка Примена - - - - Овие контејнери за складирање храна што се редат го максимизираат вашиот простор и ги одржуваат работите организирани. Одлично за работни површини, лавици за оставата, чајната кујна, фрижидери, замрзнувачи, ормари, плакари, ормари. Карактеристики на поделен резервоар за жито : може да се ротира 360 степени копчето за заокружување може да се притисне со едно копче за интелигентно квантифицирање на метарототстранлива преграда,лесна за чистење.Транспарентен дизајн, лесен за проверка и додавање остатоци од храна во секое време дизајн на инка, без стара чаша за мерење ориз со дупка за одвод, погодна за земање и перење ориз спецификација : Име : контејнер за жито : Ппсајз : 28.


Клучни карактеристики

Name:
grain container
material:
PP
Size:
28.5*28.5*39.8cm / 11.2*11.2*15.7 inches
Capacity:
10kg/22lbs + 2.5kg/5lbs
Packing List:
1x Dry Food Dispenser
Notice:
We only sell grain container, any other items in the picture are only for decoration.:
Due to different monitors, the product will have a certain color difference, please refer to the actual product.:
Due to different measuring tools, there may be some errors in the product size, please refer to the actual product!:
If you have any questions before or after the purchase, you can contact us at any time.:
Happy shopping! :

Слични производи во категоријата