• Со попуст
  • Неодамнешно
Јуанканџу Чиано18-Инчна Рачна Пила За Брзо Сечење, Дрвена Пила Со Дизајн За Отстранување Чипови, Добра За Тешка Пила,Кастрење, Градинарство, Сечење Дрво-Пластика, Аб?

Јуанканџу Чиано18-Инчна Рачна Пила За Брзо Сечење, Дрвена Пила Со Дизајн За Отстранување Чипови, Добра За Тешка Пила,Кастрење,

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

? СЕЧИЛОТО ЗА ПИЛА со ВИСОКИ ПЕРФОРМАНСИ>>остриот нож за пила со три острици е изработен од ЧЕЛИК СК5 СО висок јаглерод И стврднување со топлинска индукцијаЗабите се потешки, а сечењето е брзо како молња. ? ДИЗАЈН на ЖЛЕБОТ за ОТСТРАНУВАЊЕ ЧИПОВИ>>рачната пила има уникатен жлеб за отстранување чипови на секои 9 заби, што може да го забрза отстранувањето на чипот,да ја намали топлината,да го одржува сечилото чисто и да постигне брзи и свилени перформанси на сечење. ? ЛЕСЕН за употреба>>пилата на дрвото е подебела,што може да обезбеди цврстина и контрола и да добие ефективни ефекти на кинење и вкрстување;тефлонската обвивка може да го намали триењето и отпорноста на сечење и да го намали ударот на цртање,што е силна груба пила за сечење дрво. ?Цврстата рачна пила за дрво е удобна и лесна за држење,погодна за секоја форма на рака и го намалува заморот за време на сечењето. ? ШИРОК СПЕКТАР НА УПОТРЕБА >> нашата рачна пила за сечење дрво е погодна за градинари,столари,дрвосечачи,одржување дрвја,ентузијасти на отворено,одгледувачи на овошје;Лесно се справува со разни задачи за сечење, тоа е универзална професионална пила за вкрстување. МАРКА : ЧИАНО ТЕЖИНА НА ПРОИЗВОДОТ : 0,95 ФУНТИ ГОЛЕМИНА НА ПРОИЗВОДОТ : 18 ИНЧЕН БОЈА НА ПРОИЗВОДОТ : ОПИС НА ПОРТОКАЛОВИОТ ПРОИЗВОД : СИЛЕН и ИЗДРЖЛИВ потрагата по висок квалитет отсекогаш била целта на производите НА ЧИАНО! Ние гарантираме дека сите производи се издржливи и можат да се користат за вас во следните неколку години. ЗАДОВОЛСТВОТО На КЛИЕНТИТЕ го цениме вашето искуство и обезбедуваме обезбедување квалитет. Дизајниран да ви обезбеди удобни градинарски алатки со високи перформанси! РАБОТЕТЕ ЕФИКАСНО Кога ја користите нашата пила од дрво ЦИАНО, ќе откриете дека сечилото на пилата со жлеб за чип е толку остра! Тоа лесно може да се намали меко дрво и дрвени предмети.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата