• Со попуст
  • Неодамнешно
Повторно U-Zip ™ Систем за влегување во прашина за повторно употреба на прашина | Pro пакет -

Повторно U-Zip ™ Систем за влегување во прашина за повторно употреба на прашина | Pro пакет -

 
DEN 2384.00

Количината на стоката
Това е достапна

✅ Наменето за критични бариери ✅ Лента за магнетски влез со негативен воздух. ✅ Повторно користење и заклучување на патентите за прашина. ✅ Размена помеѓу магнетната лента за влез и патентот на истата лента за монтирање. ✅ Размена помеѓу магнетната лента за влез и патентот на истата лента за монтирање. ✅ Наменето за критични бариери. ✅ Лента за магнетски влез со негативен воздух. ✅ Повторно користење и заклучување на патентите за прашина. ✅ Размена помеѓу магнетната лента за влез и патентот на истата лента за монтирање. ✅ Размена помеѓу магнетната лента за влез и патентот на истата лента за монтирање. Брзо и прифатливо создадете повеќе точки за влез во задржување на големи проекти користејќи патенти за повторно користење на прашина за повторна употреба. Уживајте во практичноста и заштедата на време на само-затворањето на магнетниот влез за повторно Zip во области со голем сообраќај. Сигурноста, повторната употреба и разноврсноста на овие решенија се гарантирани да му дадат на крајната линија на вашиот проект! Нашиот иновативен систем за куки и јамка ви дава единствена способност да се префрлате помеѓу користењето на заклучоци за заклучување и еднократно прашина на повторното Zip на само-затворањето на магнетниот влез, или обратно, во зависност од развојот на потребите на вашиот проект!.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата