• Со попуст
  • Неодамнешно
2 парчиња чиста акрилна брошура за брошура литература стојат флаер дисплеј, држач за држачи за монтирање на wallидот, бројач за продавачи, брошура, списание, брошури, ?

2 парчиња чиста акрилна брошура за брошура литература стојат флаер дисплеј, држач за држачи за монтирање на wallидот, бројач

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

Пакет : 2 парчиња чиста акрилна брошура држач за држач за литература Материјал : Големина на акрилик : приближно 20 см во вкупна должина, 10.5cmx9cm во држачот на картичката јасна боја и дизајн како шоуто Pictrue. Акрилниот држач за брошура е изработен од врвен материјал, издржлив и мулти-користен. Дизајн на добро што може да застане, или можете да го обесувате на wallsидови и врати, со дупка на грб, удобен за инсталирање. Акрилниот приказ на брошурата може да се користи за складирање на брошури, памфлети, флаери, трудови, литература, мени, списанија, брошури во канцеларијата, домот, рестораните, кафето, Ect.convenient за вас да ги ставите и да ги извадите. Светло во тежина, лесна за нанесување, складирање и носење, идеално за држење флаери, хартија, сметки, брошури на работни површини или контра врвот и многу други што ви се потребни. Пакет : 2 парчиња чиста акрилна брошура држач за држач за литература. Материјал : Големина на акрилик : приближно 20 см во вкупна должина, 10.5cmx9cm во држачот на картичката јасна боја и дизајн како шоуто Pictrue. Акрилниот држач за брошура е изработен од врвен материјал, издржлив и мулти-користен. Дизајн на добро што може да застане, или можете да го обесувате на wallsидови и врати, со дупка на грб, удобен за инсталирање. Акрилниот приказ на брошурата може да се користи за складирање на брошури, памфлети, флаери, трудови, литература, мени, списанија, брошури во канцеларијата, домот, рестораните, кафето, Ect.convenient за вас да ги ставите и да ги извадите. Светло во тежина, лесна за нанесување, складирање и носење, идеално за држење флаери, хартија, сметки, брошури на работни површини или контра врвот и многу други што ви се потребни.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата