• Со попуст
  • Неодамнешно
SONICWAVE 641 Безжична Пристапна Точка 8-Пакувајте Безбедна Надградба Плус Со Безбедно Управување Со WiFi Во Облак И Поддршка 3YR

SONICWAVE 641 Безжична Пристапна Точка 8-Пакувајте Безбедна Надградба Плус Со Безбедно Управување Со WiFi Во Облак И Поддршка 3YR

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Пристапните точки на серијата 600 на Sonic Wall (APs) користат секира 80211-најнапредната достапна технологија-за супериорни перформанси во средини со висока густина, со повеќе уреди. Безбедна Надградба Плус е наменета за тековни, квалификувани клиенти На Sonic Wall кои сакаат да се надградат од постарите Sonic Wall апарати, како и оние кои сакаат да тргуваат со апарати од други производители. Безбедната понуда За Надградба Плус им овозможува на квалификуваните клиенти и перспективи да тргуваат со нивните стари заштитни ѕидови, безбеден пристап до мобилни телефони и безбедносни производи за е-пошта за најновата технологија На Sonic Wall во секоја категорија, сите со значителни попусти. Sonicwall Wifi Cloud Менаџер (WCM) е скалабилен, централизиран систем за управување со Wi Fi мрежи, поедноставувајќи го безжичниот пристап, контролата и можностите за решавање проблеми преку мрежи од која било големина или регион. ДОСТАПНО преку Безбедносниот Центар За Снимање На Sonic Wall (CSC), ССМ обединува повеќе станари, локации и зони, истовремено поддржувајќи десетици илјади пристапни точки На Sonic Wave. Елиминирајте ја скапата обука со лесен за навигација интерфејс. Постигнете приспособливост, напредна безбедност и флексибилност за веднаш намалување или проширување на мрежите. Пристапните точки на серијата 600 на Sonic Wall (APs) користат секира 802.11-најнапредната достапна технологија-за супериорни перформанси во средини со висока густина, со повеќе уреди. Безбедна Надградба Плус е наменета за тековни, квалификувани клиенти На Sonic Wall кои сакаат да се надградат од постарите Sonic Wall апарати, како и оние кои сакаат да тргуваат со апарати од други производители. Безбедната понуда За Надградба Плус им овозможува на квалификуваните клиенти и перспективи да тргуваат со нивните стари заштитни ѕидови, безбеден пристап до мобилни телефони и безбедносни производи за е-пошта за најновата технологија На Sonic Wall во секоја категорија, сите со значителни попусти. Sonicwall Wifi Cloud Менаџер (WCM) е скалабилен, централизиран систем за управување со Wi Fi мрежи, поедноставувајќи го безжичниот пристап, контролата и можностите за решавање проблеми преку мрежи од која било големина или регион. ДОСТАПНО преку Безбедносниот Центар За Снимање На Sonic Wall (CSC), ССМ обединува повеќе станари, локации и зони, истовремено поддржувајќи десетици илјади пристапни точки На Sonic Wave. Елиминирајте ја скапата обука со лесен за навигација интерфејс. Постигнете приспособливост, напредна безбедност и флексибилност за веднаш намалување или проширување на мрежите.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата