• Со попуст
  • Неодамнешно
Пол за полирање на рачно полирање на дијаманти за полиција за бетонски стакло, 5 влошки 1 подлога за поддршка на подлогата 3000

Пол за полирање на рачно полирање на дијаманти за полиција за бетонски стакло, 5 влошки 1 подлога за поддршка на подлогата 3000

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

5 парчиња Грит 3000 влошки од дијамантски песок плус поддржувачи, тотални 6pk/кутија Дијамантски влошки, 120mmx45mm, Grit 3000, најлонски поддржувач, лесно поврзете се. Дијамант со висока оценка е многу преносен и погодно да се предава на сите рабови на булноза, површини со промена во обликот и подмонтни мијални рабови и агли. Работна дебелина од 2мм, работи одлично за бетон, стакло, мермер, терацо, травертин, вештачки камен, плочка и подносно полирање на камен. За производство : Име на артикалот : Shdiatool Флексибилна дијамантска рачна подлога за полиња Спецификација : големина од 120mmx45mm, грит 3000 (груб до фино), најлонски поддржувач, лесно поврзете се, апликација : 1. Препорачајте влажна работа за подобра завршна обработка, и добро е да се исуши работењето ; 2. Најдобар избор на мелење и полирање DIY; Тој е многу преносен и удобен и лесно може да ги полира и поправи недостапните области на меленици, меленици за агол и други машини; 3. Сува или влажна полициска бетон, стакло, мермер, терацо, травертин, вештачки камен, плочка и природна карактеристика на камен : 1. Двојните жлебови од двете страни на раката за бришење на раката се дизајнирани според навиката за држење на рацете, која има искуство со добра употреба 2.


Клучни карактеристики

Size of 120mmx45mm, Grit 3000(Coarse to fine), nylon backer, connect easily,:
Application:
1. Recommend wet working for better finishing, and it is ok to dry working;:
2. The best choice of grinding and polishing DIY; It is very portable and convenient, and can easily polish and repair the inaccessible areas of grinders, angle grinders and other machines;:
3. Dry or wet polishing Concrete, Glass, Marble, Terrazzo, Travertine, artificial stone, Tile, and natual stone:
Feature:
1. The double grooves on both sides of the hand wipe pad are designed according to the hand holding habit, which has a good use experience:
2. Straight row elliptical small particles, good grinding effect, and conducive to sewage;:

Слични производи во категоријата