• Со попуст
  • Неодамнешно
Смити | 3 броеви на омпир | 0-9 | Ironелезо на или шијте за атлетски кошули | Спортски дрес | Фудбал | Бејзбол | Кошарка | Елита квалитет!

Смити | 3 броеви на омпир | 0-9 | Ironелезо на или шијте за атлетски кошули | Спортски дрес | Фудбал | Бејзбол | Кошарка | Елита квалитет!

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

100 полиестер Боја-субрирана на ткаенина од твил / ласерско сечење. Ironелезо на или шие на апликација. Најдобар винил за пренос на топлина за атлетски униформи, полу-сјајна завршница, формула со ниско крварење и супериорна непроирност. Најдобар винил за пренос на топлина за атлетски униформи, полу-сјајно завршување, формула со ниско крварење и супериорна непроирност. Користете го како фудбалски број, броеви за пренесување на топлина, броеви на бејзбол, броеви на кошарка 3 "броеви бои-субрирани на ласерска ткаенина од твил, исечено железо или шиење на апликација за најдобар пренос на топлина винил За атлетски униформи, полу-сјајна завршница, формула со ниско крварење и супериорна непроирност. Истегнување, користете како фудбалски број, број за трансфер на топлина, број на бејзбол, број на кошарка. Достапно во 6 комбинации на бои *за броеви на бела позадина; Црниот преглед служи како референца само за слики. Прегледот не е отпечатен на финалниот производ. *Изберете го бројот што го сакате, а потоа изберете ја бојата на бројот што го сакате *Секоја набавка е за еден поединечен број.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата