• Со попуст
  • Неодамнешно
Pharege 4x4x2 инчи кутии за испорака 100 пакувања, кафеави картонски кутии со капаци со капаци за завиткување на женски подароци, мали брановидни кутии за пошта за пакувањ?

Pharege 4x4x2 инчи кутии за испорака 100 пакувања, кафеави картонски кутии со капаци со капаци за завиткување на женски подароци, мали

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

Поштенски кутии : Кутиите за пошта се изработени од брановиден картон, лесен, но цврст, што е одлично за испраќање на мали предмети Снабдувања за пакување : Кутиите за испорака се одлични за мал бизнис или за завиткување на подароци, особено украсување на нив со етикети, налепници, панделки. Лесно преклопување : Брановидните кутии се лесни за составување за неколку секунди, врвот на врвот има две славини за заклучување за да затвори кутии и да биде безбеден. Мала големина : Димензиите на картонските кутии со картон се 4x4x2 инчи (LXWXH), а внатрешните димензии се околу 3,6x3. Рамно пакување : Mailers Mailers од 100 пакувања ставени во картон, кој е лесно да се испорача и складира. Поштенски кутии : Кутиите за пошта се изработени од брановиден картон, лесен, но цврст, што е одлично за испраќање на мали предмети. Снабдувања за пакување : Кутиите за испорака се одлични за мал бизнис или за завиткување на подароци, особено украсување на нив со етикети, налепници, панделки. Лесно преклопување : Брановидните кутии се лесни за составување за неколку секунди, врвот на врвот има две славини за заклучување за да затвори кутии и да биде безбеден.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата