• Со попуст
  • Неодамнешно
Западниот систем 206-c бавен зацврстувач .94 гал

Западниот систем 206-c бавен зацврстувач .94 гал

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

206 Бавен зацврстувач е агент за лекување со епоксид со низок вискозност за употреба кога е потребно продолжено работно време или подолго време за лекување Обезбедува соодветно работно време на повисоки температури на продавницата. Во комбинација со западниот систем 105 смола во епоксидна смола од пет дела со еден дел од односот на зацврстувач, излезната смола/206 мешавина од бавен зацврстувач дава цврста, висока јачина, влажна отпорна на влага со одлични својства на обложување и премачкување. 206 Бавниот зацврстувач не е наменет за чиста облога. Пар со западен систем 105-Ц епоксидна смола. 206 Бавен зацврстувач е агент за лекување со епоксид со низок вискозност за употреба кога е потребно продолжено работно време или подолго време за лекување. Исто така, обезбедува соодветно работно време на повисоки температури на продавницата. Кога се комбинираат со 105 смола во епоксидна смола од пет дела со еден дел од односот на зацврстувач, излезната смола/206 мешавина од бавен зацврстувач дава цврста, цврста, цврста влажна влажна цврста цврсто со одлични својства за обложување и премачкување.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата