• Со попуст
  • Неодамнешно
KENUCO CB110 DS-1280ZJ-DM18 Канал База За Hikvision Купола КАМЕРА DS-2CD2143G0-I, DS-2CD2183G0-I, DS-2CD2185FWD-I

KENUCO CB110 DS-1280ZJ-DM18 Канал База За Hikvision Купола КАМЕРА DS-2CD2143G0-I, DS-2CD2183G0-I, DS-2CD2185FWD-I

 
DEN 1414.40

Количината на стоката
Това е достапна

Компатибилен со следниве Камери За Хиквизија : DS-2 CD2142 FWD-IS, DS-2 CD2132 F-IS,DS-2 CD2132 F-I, DS-2 CD2122 FWD-IS, DS-2 CD2112 F-I Изработени Од Метална И Алуминиумска Легура, со површински третман со прскање. Внатрешен/Надворешен Ѕид/Таванска Аголна Основа/Разводна Кутија Мора да се инсталира на рамен ѕид. Ѕидот мора да биде способен за поддршка над 3 пати повеќе од вкупната тежина на камерата и монтирањето. Компатибилен СО DS-2 CD2142 FWD-I, DS-2 CC51 D3 S-VPIR, DS-2 CC52 C1 S-VPIR, DS-2 CC52 D5 S-VPIR, DS-2 CD2112-I, DS-2 CD2112 F-I, DS-2 CD2112 F-IWS, DS-2 CD2122 FWD-IWS, ds-2 CD2122 FWD-IS, ds-2 CD2125 FWD-I, DS-2 CD2132-I, DS-2 CD2132 F-I, DS-2 CD2132 F-IWS, DS-2cd2135fwd-I, DS-2cd2142fwd-IS, DS-2 CD2142 FWD-ISB, DS-2cd2142fwd-IW, DS-2cd2142fwd-IWS, DS-2 CD2152 F-IS, DS-2 CD2155 FWD-I, DS-2 CD2310-I,DS-2cd2320-I, DS-2 CD2712 F-Е DS-2 CD2722 FWD-IZS, DS-2cd2732f-IS, DS-2 CD2742 FWD-IZS, DS-2 CE56 A2 PN-IT3, DS-2 CE56 C0 T-VPIR, DS-2 CE56 C2 P.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата