• Со попуст
  • Неодамнешно
Шише за гроздобер парфем во Европски стил Холпо 5мл, шише за капнување со есенцијално масло од стакло, украси за мириси за шишиња се празни и можат да се полнат

Шише за гроздобер парфем во Европски стил Холпо 5мл, шише за капнување со есенцијално масло од стакло, украси за мириси за шишиња

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

[Иновативен дизајн] : Ова празно шише есенцијално масло е украсено со приврзоци во форма на срце и змеј Ретро-обоена емајл, процес на полирање на меѓународно ниво, исклучителна боја на спреј, погодна за лична употреба или испорака. [Мало преносно] : Ова шише за лосион се совпаѓа со вашиот омилен парфем/отстранувач на шминка/шминка, што е многу погодно за мали активности во затворено и на отворено или патување. [Елегантен мебел за домови] : Исклучителниот дизајн на висококвалитетна легура + стакло го одложува вашиот благороден и елегантен живот. Тоа е одличен додаток на вашата бања, маса за облекување, маса за облекување, фиока за огледало и полица за книги. [Исклучителна транспарентна капа за кристално шише] : Ротирајте директно на отворено, удобно и практично. Погоден е за аплицирање во вашиот омилен парфем, колонска вода, мирис, лосион, тонер, есенцијално масло, итн. Ако имате какви било прашања, ве молиме консултирајте се со нас и ќе ја добиете најдобрата услуга. [Иновативен дизајн] : Ова празно шише есенцијално масло е украсено со приврзоци во форма на срце и змеј. Ретро-обоена емајл, процес на полирање на меѓународно ниво, исклучителна боја на спреј, погодна за лична употреба или испорака. [Мало преносно] : Ова шише за лосион се совпаѓа со вашиот омилен парфем/отстранувач на шминка/шминка, што е многу погодно за мали активности во затворено и на отворено или патување. [Елегантен мебел за домови] : Исклучителниот дизајн на висококвалитетна легура + стакло го одложува вашиот благороден и елегантен живот. Тоа е одличен додаток на вашата бања, маса за облекување, маса за облекување, фиока за огледало и полица за книги. [Исклучителна транспарентна капа за кристално шише] : Ротирајте директно на отворено, удобно и практично. Погоден е за аплицирање во вашиот омилен парфем, колонска вода, мирис, лосион, тонер, есенцијално масло, итн. Ако имате какви било прашања, ве молиме консултирајте се со нас и ќе ја добиете најдобрата услуга.


Клучни карактеристики

4*3*8mm:
color classification:
Pink
Weight:
56.1g
Product name:
retro perfume empty glass bottle
Beauty tool classification:
packaging empty bottles
Suitable for skin type:
any skin type
Beauty tool classification:
facial beauty cosmetics
notes:
1. Due to the display and different lighting, the picture may not reflect the actual color of the item. thank you for understanding.:
2. Due to manual measurement, please make a slight difference. This luxurious decorative bottle has a retro and exotic style. The glass drip rod and the metal cavity are an elegant combination of nobility and beauty. It is specially designed for aristocratic women. It is the incarnation of the highest modern elegance, the masses that are difficult to achieve, but easy to achieve.:
3. The price is a 5ml empty bottle, one without perfume etc. :

Слични производи во категоријата