• Со попуст
  • Неодамнешно
Занаетчија CMXEVBE17590 9 Галон 4.25 Врв HP Влажен/сув праз

Занаетчија CMXEVBE17590 9 Галон 4.25 Врв HP Влажен/сув праз

 
DEN 2175.68

Количината на стоката
Това е достапна

Производ 1 : разноврсен : идеален за работни места со средна големина околу гаражата, домот, реновирањето и работните места Производ 1 : Порта за вентилатор : Користете ја задната порта за издувни гасови на вакуумот на оваа продавница за дување на остатоци од вашата гаража или од вашата патека и тротоарот. Производ 1 : Преголем мозоци : Вградениот преголем мозоци на влажното/сувото празно овозможува удобно празнење на течности. Производ 1 : Лесна замена на филтерот : Системот за прицврстување на филтерот за заклучување на QWIK овозможува брзо и лесно се менува влажното суво вакуумско филтер. Не оставајте VAC да работи додека сте без надзор - може да не забележите важни знаци што укажуваат на абнормално работење, како што се губење на вшмукување, остатоци/течност што излегуваат од издувните гасови или абнормални звуци на моторот. Веднаш престанете да користите VAC ако ги забележите овие знаци. Производ 2 : Одлично за суви остатоци : Брзо и ефикасно чисти големи области во подрумите, гаражите и работните области. Производ 2 : Две големини на четки : две големини на четки за да се направи чистење поефикасно; Едната страна од четката има влакна од 3/8 инчи, а другата страна има влакна од 5/8 внатре. Производ 2 : Индустриско одделение Конструкција : Занаетчиски влажни суви вакуумски додатоци се изградени за да се справат со тешка употреба. Производ 2 : Маневриран : 1-7/8 внатре. Производ 1 : разноврсен : идеален за работни места со средна големина околу гаражата, домот, реновирањето и работните места. Производ 1 : Порта за вентилатор : Користете ја задната порта за издувни гасови на вакуумот на оваа продавница за дување на остатоци од вашата гаража или од вашата патека и тротоарот. Производ 1 : Преголем мозоци : Вградениот преголем мозоци на влажното/сувото празно овозможува удобно празнење на течности.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата