• Со попуст
  • Неодамнешно
ПИШТОЛ ЗА Запечатување СИЛИГУН-Пиштол За Запечатување Против Капка Екстремно-Патентиран Нов И Иновативен Дизајн-Лесна РАМКА ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ - За Најмалите До ?

ПИШТОЛ ЗА Запечатување СИЛИГУН-Пиштол За Запечатување Против Капка Екстремно-Патентиран Нов И Иновативен Дизајн-Лесна РАМКА ЗА

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

НАЈКОМПАКТЕН, ЛЕСЕН дизајн БЕЗ КАПКА - Патентиран дизајн - Екстремна должност и силиконски пиштол изработен од силна, но лесна абс пластика - лесен за држење и одговара на секоја кутија со алатки Вкупна Должина : 4" (ДА само 4") Тежина : 10,4 мл. ЗА СИТЕ ВАШИ ЗАДАЧИ за ЗАПЕЧАТУВАЊЕ и ПОЛНЕЊЕ - со вградени карактеристики против капење, може да се користат за сите 10 мл касети / пакувања со колбаси (310 мл). Погоден за употреба со латекс, акрилик, силиконски заптивки итн. ИДЕАЛЕН ЗА ТЕСНИ ПРОСТОРИ и НЕПРИЈАТНИ АГЛИ - Силигун ви овозможува да стигнете дури и до најтесните места (т. Ако можете да ја добиете раката таму, можете да работите СО СИЛИГУНОТ. ЛЕСНО ЗА ВЧИТУВАЊЕ - потребни се секунди за вчитување и секунди за отстранување. Обезбедена е чиста работа поради технологијата без капка по капка. Вклучени се целосни упатства. Чистењето е ветре. ОДЛИЧНА МОЌНОСТ на ПРОТОК-12 : 1 високиот сооднос на потисок обезбедува дебел проток на лепило и поефикасно издава заптивка. ГАРАНТИРАНО ЗА 12 МЕСЕЦИ.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата