• Со попуст
  • Неодамнешно
Комплет за контејнери на синџирот Харингтон BKB1 B1 N/ER1, 12 Висина, 5 ширина, 10 должина

Комплет за контејнери на синџирот Харингтон BKB1 B1 N/ER1, 12 Висина, 5 ширина, 10 должина

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

Признаен како лидер на пазарот и иноватор во индустријата за дигалки и кран, Харингтон Хивс Нашите производи со врвен квалитет вклучуваат електрични и воздушни напори и колички, колички за електрична жица и колички, дигалки за лост, рачни дигалки за рачни ланци. Произведено во Јапонија. Признаен како лидер на пазарот и иноватор во индустријата за дигалки и кран, Харингтон Хивс. Нашите производи со врвен квалитет вклучуваат електрични и воздушни напори и колички, колички за електрична жица и колички, дигалки за лост, рачни дигалки за рачни ланци. Произведено во Јапонија. Признаен како лидер на пазарот и иноватор во индустријата за дигалки и кран, Харингтон Хивс. Нашите производи со врвен квалитет вклучуваат електрични и воздушни напори и колички, колички за електрична жица и колички, дигалки за лост, рачни дигалки за рачни ланци. Произведено во Јапонија.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата