• Со попуст
  • Неодамнешно
Трамптер 1/35 LAV25 SLEP светло оклопно возило

Трамптер 1/35 LAV25 SLEP светло оклопно возило

 
DEN 643.68

Количината на стоката
Това е достапна

Вклучени делови со фотографии Комплет за пластичен модел подготвен за склопување. Вклучува 287 парчиња. Лепак и боја не се вклучени. Вклучени делови со фотографии. Комплет за пластичен модел подготвен за склопување. Вклучува 287 парчиња. Лепак и боја не се вклучени. Опис на производот LAV-25 имаше две лица, управувана од бедем вооружена со автоматски топови M242 25 mm наречен пиштол со ланец, и два митралези од 7,62 mm M240. Додека има простор во задниот дел од трупот на LAV-25 за најмногу шест пешадијци, маринците на крајот одлучија да го користат возилото како извидување на средства наместо оклопни кадровски носач. Морскиот корпус беше доставен со 422 LAV-25 S помеѓу 1983 и 1987 година. Овој комплет за пластичен модел е точна претстава на военото возило. Од производителот, LAV-25 имал две лица, управувана од бедем вооружена со автоматски топови M242 25 mm наречен пиштол со ланец, и два митралези од 7,62 mm M240. Додека има простор во задниот дел од трупот на LAV-25 за најмногу шест пешадијци, маринците на крајот одлучија да го користат возилото како извидување на средства наместо оклопни кадровски носач.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата