• Со попуст
  • Неодамнешно
ПРЕКРАСЕН Паричник ЗА Цвеќе, Паричник За Картички За Жени, Паричник За Јаже За Тинејџери, Паричник ЗА ЛИЧНА КАРТА Со Јаже, Приврзок За Клучеви Со Држач ЗА ЛИЧНА КАРТ?

ПРЕКРАСЕН Паричник ЗА Цвеќе, Паричник За Картички За Жени, Паричник За Јаже За Тинејџери, Паричник ЗА ЛИЧНА КАРТА Со Јаже, Приврзок

 
DEN 207.84

Количината на стоката
Това е достапна

●Чувајте ги вашите најважни работи блиску и достапни! нашите паричници за јаже се дизајнирани да ја одржуваат ВАШАТА ЛИЧНА КАРТА и другите важни картички на дофат, нема повеќе да ви се вртат низ џебовите или чантата ●Издржлив и стилски ● Изработен од мек и издржлив памучен материјал, нашите паричници со јаже доаѓаат во низа стилски бои за да одговараат на вашиот личен стил. ●Безбеден и организиран ● со две прегради и проѕирен прозорец, нашиот личен паричник со врвки обезбедува сигурен и организиран начин за носење на вашите најважни работи, додека затворањето на патентот гарантира дека вашите предмети ќе останат безбедни и безбедни. ●Совршен за настани и патувања без разлика дали присуствувате на концерт, фестивал или тематски парк или едноставно патувате на одмор, нашиот врвка со паричници е совршен начин да ги држите рацете слободни и вашите најважни работи на дофат. ●Разноврсна и практична без разлика Дали ја нарекувате паричник за јаже, јаже за паричник, паричник за лична карта, торбичка за монети или паричник за држач за значки, нашиот производ обезбедува квалитет, функционалност и стил, што го прави практичен и разноврсен додаток за секојдневна употреба и совршен подарок.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата