• Со попуст
  • Неодамнешно
ОБЛАЧЕН ЗАЛИВ 4 - Лесен Паметен Комплет ЗА Осветлување НА WiFi LED Патеката, Глави На Светлосни Патеки Компатибилни Со Alexa Google Home, Rgbcw Промена На Бојата, Не Е Потребен Цен?

ОБЛАЧЕН ЗАЛИВ 4 - Лесен Паметен Комплет ЗА Осветлување НА WiFi LED Патеката, Глави На Светлосни Патеки Компатибилни Со Alexa Google Home, Rgbcw

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

●Контрола НА АПЛИКАЦИИ●Преземете Ја АПЛИКАЦИЈАТА Cloudy Bay На App Store, брзо уживајте во паметното живеење со контролата на Апликацијататочно поставете ги светлата ОД 2700 K НА 5000 K, и 16+ милиони бои итн ●Гласовна Контрола● Работете Со Алекса, помош На Google( He, Google), можете да ја поставите осветленоста(ЗАБЕЛЕШКА : не е компатибилна со физичкиот прекинувач за затемнување, бидејќи тоа ќе влијае на перформансите), CCT и rgb боја со гласовна контрола. +Музичка Синхронизација +8 Сценарија Со широк спектар НА CCT и rgb боја, светлината е достапна за 8 сценарија, што ги задоволува вашите различни потреби за осветлување, читање, работа, спиење или танцување итн. Можете исто така да направите да се синхронизира со музиката, осветлувањето ќе ја следи промената на музичките отчукувања, забавувајќи се со семејството и пријателите сега!. ●Групен и Далечински Управувач●со мобилен телефон во рака можете да ја контролирате светлината насекаде се додека сте поврзани на интернет. Можете да ги групирате светлата за лесна контрола и споделување со вашето семејство. ● 3 Години Гаранција}Користете 30 W ДОВЕДЕ до замена на 4*50 W блескаво, CRI90+, Погоден за влажна локација. Ние обезбедуваме 3 години гаранција.Контактирајте не ако има некое прашање, ние ќе бидеме тука за да обезбедиме стручна помош.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата