• Со попуст
  • Неодамнешно
Дрвени Прибор за Готвење Со Машина За Силиконска Рачка Облека За Домаќинство Облека За Воздух За Домаќинство Сушење Топли Мали Апарати Прибор За Готвење Комплет З?

Дрвени Прибор за Готвење Со Машина За Силиконска Рачка Облека За Домаќинство Облека За Воздух За Домаќинство Сушење Топли Мали Апарати

 
DEN 1502.40

Количината на стоката
Това е достапна

Пакетот Содржи : 1x Фен 1x Прирачник Режим На Сушење : Голема Брзина, Мала Брзина, Нормален Ветер. 1x Далечински Управувач. Опис : Фен За Облека Со Негативни Јони Прифаќа Греење Со Конвекција, Постојана Температура И Пенетрација, Може Брзо Да Мириса И Да Се Прегрее До Прекумерна Температура. Негативниот Јонски Фен За Облека Прифаќа Панел со а-екран, Горниот Дел Може Да Се Напои Од Влегување Во Машината, а Надворешниот Е Изработен од Пп Еколошки Материјал, Кој може да Биде Отпорен на Пламен и Висока Температура . Спецификација : Големина : 22, 5х29х16, 5см Може Ли Да Биде Темпиран : да. Време На траење : 60-240 Минути Со Четири Брзини Моќност : 1500-1800w Напон : 110v Шпорет За Храна За Бебиња Шпорет Хауба Филтер Прибор За Готвење Керамички Дрвен Прибор за Готвење држач Корејски Кујнски Прибор Прибор За Готвење Шпорет Индиски Шпорет Комплет Прибор За Готвење Прибор За Готвење Сет Од Нерѓосувачки Челик роза. Дрвени Прибор за Готвење Со Машина За Силиконска Рачка Облека За Домаќинство Облека За Воздух За Домаќинство Сушење Топли Мали Апарати Прибор За Готвење Комплет За Нелепливи Садови Силиконски Опис : фен за облека со негативни јони прифаќа греење на конвекцијата, постојана температура и пенетрација, може брзо да мириса и да се прегрее до прекумерна температура.


Клучни карактеристики

Size:
22.5x29x16.5cm Can It Be Timed

Слични производи во категоријата