• Со попуст
  • Неодамнешно
Буркини костими за капење за жени скромен муслимански костим за капење исламски долг ракав Буркини целосна покривка на хиџаб Топ панталони за капење костум за кап?

Буркини костими за капење за жени скромен муслимански костим за капење исламски долг ракав Буркини целосна покривка на хиџаб Топ панталони за капење

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

80% полиамид, 20% спандекс Копче, капа, врски, затворање на патент. 3 парчиња муслимански костими за капење Буркини за жени : Муслимански костуми за капење за жени, костими за капење Буркини за жени, исламски скромна облека за пливање во буркини, долги ракави оставаат цветни печатени хеланки врвови со панталони со пливање капа за капење, костуми за патеката за патеката, костуми за капење на плажа, костуми за капење, дама три парчиња пливање целосна обвивка за покривање костум. Костумајте облека за пливање 3 парчиња : хиџаб, палто, панталони. Муслиманската облека за пливање има ретро печатење, одговара на муслимански жени и други жени кои го сакаат скромниот стил на облека за пливање. ❤❤ Комплетен дизајн на покриеност : Womenените скромна муслиманска костим за капење целосна покриеност за пливање исламски хиџаб дами плажа за пливање Буркини пливање костум, гроздобер и целосен дизајн на покритие за муслимански жени. Пливање на долги ракави со патент на патент, полни со лисја и цветни отпечатоци, скромни и модерни. Пулвер се потсмева на вратот. Со подлога за градите без подлога. Прилагодливи внатрешни безбедни врски за прицврстување на хеланки за пливање. Панталони со здолниште за покривање на долниот дел, тенок вклопувачки хеланки за пливање со копче за да се прикачат на горниот фустан за пливање. ❤❤ УВ Заштита на сонце : Муслиманска облека за пливање исламски целосен капак скромна облека за капење Буркини за жени, целосна покриеност хиџаб буркини со капа. Комплет за капење на целото тело за жени, костум за сурфање на осип, добра покриеност и конзервативна. Костим за капење со целосна должина обезбедува вкупно покритие на телото, удобно, но скромно стилски костум за пливање, целосна заштита од сонце на UPF 50+. Повлечете го пливањето хиџаб помагаат да ги покриете вратот и градите. Муслимански костими за капење за жени со хиџаб, совршено прикривање за пливање. ❤❤ Одлична ткаенина : скромни костуми за капење за жени, муслиманска целосна покриеност Конзервативна костим за капење, исламски буркини скромна облека за капење, изработена од 80% полиамид+ 20% спандекс, мала тежина, но не гледа преку, брзо сушење, дише и мека мазна ткаенина.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата