• Со попуст
  • Неодамнешно
Fafeicy Сензор За Ниво На Течност, Бесконтактен Сензор За Ниво На Течност, Со Чиста Структура На Електронско Коло, За Автоматски Системи За Наводнување, Сензор За Ниво ?

Fafeicy Сензор За Ниво На Течност, Бесконтактен Сензор За Ниво На Течност, Со Чиста Структура На Електронско Коло, За Автоматски

 
DEN 91.04

Количината на стоката
Това е достапна

Изработен од висококвалитетен материјал, разумна структура и компактен изглед, лесен за инсталирање и отстранување, издржлив и долг работен век Чиста структура на електронско коло, немеханичка структура, стабилни перформанси и долг работен век. Овој сензор за ниво на течност доаѓа со интелигентно референтно прилагодување на нивото на течноста, функција за меморија на ниво на течност и режим на прикажување на состојба на ниво на течност, што може да реализира поврзување со серии со повеќе точки. Овој Сензор За Ниво На Течност е широко користен за Автоматски Системи за Наводнување, Аквариуми, Растенија, Во Градината, Во Земјоделството итн. Овој сензор за ниво на течност е погоден за неметални цевки и рамни садови без директен контакт со течности и нема да биде под влијание на корозивни течности како што се силни киселини или бази. Спецификација : Тип На Ставка : Сензор За Ниво На Течност Надворешен Влезен Напон : 24v Внатрешен Напон на Напојување : 3v Излезен Режим : NPN И Pnp Време На Одговор : 50ms Температура На Течноста : - 5-100 Температура На Работната Средина : - 5-85 Спецификации На Големината На Цевката : Црево : 5mm надворешен дијаметар 3mm Внатрешен дијаметар 2mm Грешка Во Нивото На Течноста : 3mm Atery : 2 X Aaa Батерија(Не Е Вклучена) ИЗБОРЕН СТИЛ : XKC-Y27-НЕ, Xkc-Y27-NC ИЗБОРЕН СТИЛ : Со buzzer, Без Buzzer Пакет Листа : 1 X Сензор За Ниво На Течност.


Клучни карактеристики

Item Type:
Liquid Level Sensor
External Input Voltage:
24V
Internal Power Supply Voltage:
3V
Output Mode:
NPN and PNP
Response Time:
50ms
Liquid Temperature:
-5-100
Working Environment Temperature:
-5-85
Tube Size Specifications:
 
Hose:
5mm outer diameter 3mm inner diameter 2mm
Hard Tube:
4.5mm outer diameter 3mm inner diameter 2mm
Liquid Level Error:
± 3mm
attery:
2 x AAA battery(not included)
Optional Style:
XKC-Y27-NO, XKC-Y27-NC
Optional Style:
with Buzzer, without Buzzer
Package List:
1 x Liquid Level Sensor:

Слични производи во категоријата