• Со попуст
  • Неодамнешно
Doitool 200pcs салон за спиење спа-покрива неткаени канцеларии за покривање на телото Лекари лулка ткаенина потпирач за глава со резерви за еднократна употреба, табели с?

Doitool 200pcs салон за спиење спа-покрива неткаени канцеларии за покривање на телото Лекари лулка ткаенина потпирач за глава со резерви за еднократна

 
DEN 234.72

Количината на стоката
Това е достапна

Не ткаени ткаенини Подлога за потпирање на главата за масажа- Обвивки за перници за масажа- ергономски дизајн, погоден за човечко лице и удобно. Покривки за перници за масажа на лице- Дизајн за еднократна употреба ќе заштедите многу проблеми со чистење по употреба. Обвивки за масажа на перници за лице- Ефективно на лицето за еднократна употреба на лицето- ефикасно од лицето или го предизвика директното помеѓу лицето и перницата за масажа. Масовна подлога за лице- Премиум квалитетни крпи за лице што лежат крпи за перници- ергономски дизајн, погоден за човечко лице и удобно. Покривки за перници за лице за маса за масажа-изработени од неткаен материјал за ткаенини и меки. Пакетот вклучува одлики на влошки за потпирачи за глава од 200 x за масажа - Боја : Бело покривка на перница за лице. - Средината на капакот со дизајн на заоблена дупка му овозможува на лицето на клиентот да лежи на положбата на дупката за мазно пешкир за масажа за масажа за дишење. - Материјал : Не -ткаени ткаенини за масажа за масажа на потпирачот за маса - Големина : Прибл.20in Масажа за маса на лице.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата