• Со попуст
  • Неодамнешно
Автоматски систем за наводнување на Biitfuu USB далечински автоматски уред за растенија автоматско наводнување систем

Автоматски систем за наводнување на Biitfuu USB далечински автоматски уред за растенија автоматско наводнување систем

 
DEN 1008.00

Количината на стоката
Това е достапна

Секојдневна употреба : Автоматизиран уред за наводнување се користи на растенија или дури и цветни леи, што е добар помошник за патување или работа, може да го реши вашето грижа за проблемите со растенијата кога вашата дневна работа или патување Широка примена : Автоматскиот систем за наводнување на куќички е погоден за палуба, внатрешен двор, градина, зеленчукова градина или кондензирани растенија. Заштеда на вода : Можете да заштедите најмалку 70% вода во споредба со традиционалните методи на наводнување. Автоматскиот уред за наводнување може да ви помогне да водите навреме секој ден, така што растенијата растат поздрави и подолги и да ви го олеснат животот. Заштедете време и напор : Зафатените распореди и променливите временски услови за време на празниците можат да направат цвеќиња, зеленчук и грмушки жедни. Системот за наводнување на самите засади може да ги ослободи рацете, да ги напои вашите растенија, да заштеди време и не мора да се грижи за растенијата што умираат кога ќе заминете на одмор. Умерено наводнување : Автоматскиот комплет за наводнување капка по капка може да обезбеди вистинска количина на вода за секое растение, помагајќи да се избегне дехидрираност и преголема вода. Компактен дизајн за наводнување на концерти растенија во вашиот дом. Секојдневна употреба : Автоматизиран уред за наводнување се користи на растенија или дури и цветни леи, што е добар помошник за патување или работа, може да го реши вашето грижа за проблемите со растенијата кога вашата дневна работа или патување. Широка примена : Автоматскиот систем за наводнување на куќички е погоден за палуба, внатрешен двор, градина, зеленчукова градина или кондензирани растенија. Заштеда на вода : Можете да заштедите најмалку 70% вода во споредба со традиционалните методи на наводнување. Автоматскиот уред за наводнување може да ви помогне да водите навреме секој ден, така што растенијата растат поздрави и подолги и да ви го олеснат животот. Заштедете време и напор : Зафатените распореди и променливите временски услови за време на празниците можат да направат цвеќиња, зеленчук и грмушки жедни. Системот за наводнување на самите засади може да ги ослободи рацете, да ги напои вашите растенија, да заштеди време и не мора да се грижи за растенијата што умираат кога ќе заминете на одмор. Умерено наводнување : Автоматскиот комплет за наводнување капка по капка може да обезбеди вистинска количина на вода за секое растение, помагајќи да се избегне дехидрираност и преголема вода. Компактен дизајн за наводнување на концерти растенија во вашиот дом. Широка примена : Системот за автоматско наводнување на куќи е погоден за палуба, внатрешен двор, градина, зеленчукова градина или кондензиран растенија2. Заштеда на вода : Можете да заштедите најмалку 70% вода во споредба со традиционалните методи на наводнување.


Клучни карактеристики

Item Type:
Automatic Houseplant Watering System
Material:
ABS
Product Voltage:
5V
Current:
600ma
Power:
3w
Water Pressure:
2-2.5kg
Noise:
Head
Power Supply Mode:
USB
Weight:
571 g / 20.1 oz(approx.)
How to Use:
WiFi Connection:
1. Search the for Smart Life and download software in the for app store and scan the manual QR barcode to download the software:
2. Click Add Device or plus sign to connect the watering device:
3. Click Auto Discovery and will automatically connect to WiFi:
4. If the connection is successful, you can manually open the water pump setting program on your mobile phone to schedule watering:
5. Set Timing:
You can set the time to enable or disable the function
packing list:
1 Set Automatic Watering Device(24 accessories in total):
1 x User Manual:

Слични производи во категоријата