• Со попуст
  • Неодамнешно
Контејнер ЗА Складирање Храна YYQTGG, Транспарентен Школка За Домашни Миленици Лесно Ракување Кутија За Диспензерот 5 Решетки Отстранлив Капак Со Чаша За Житарки Гра?

Контејнер ЗА Складирање Храна YYQTGG, Транспарентен Школка За Домашни Миленици Лесно Ракување Кутија За Диспензерот 5 Решетки Отстранлив

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

5 РЕШЕТКИ ДИЗАЈН : кутијата за диспензерот е дизајнирана со 5 прегради, кои можат да складираат различни зрна по категорија, намалувајќи го нередот во кујната ТРАНСПАРЕНТНА ОБВИВКА : кутијата за диспензерот за жито има проѕирна обвивка која ќе ви помогне јасно да го проверите капацитетот на храна за навремено надополнување. ЛЕСНО РАКУВАЊЕ : Притиснете го соодветното копче и складираното суво зрно ќе истече, автоматски се враќа, практично и практично. ОТСТРАНЛИВ КАПАК : горниот капак е отстранлив, што го олеснува додавањето жито, може да постави и некои шишиња за зачини, што значително заштедува простор. МАТЕРИЈАЛ ЗА МИЛЕНИЧИЊА : кутијата за диспензерот за жито е изработена од материјали за храна, отпорност на висока температура, без мирис и може безбедно да се користи. 5 РЕШЕТКИ ДИЗАЈН : кутијата за диспензерот е дизајнирана со 5 прегради, кои можат да складираат различни зрна по категорија, намалувајќи го нередот во кујната. ТРАНСПАРЕНТНА ОБВИВКА : кутијата за диспензерот за жито има проѕирна обвивка која ќе ви помогне јасно да го проверите капацитетот на храна за навремено надополнување. ЛЕСНО РАКУВАЊЕ : Притиснете го соодветното копче и складираното суво зрно ќе истече, автоматски се враќа, практично и практично.


Клучни карактеристики

Item Type:
Dispenser Box
Product Material:
PP, PET
Use:
Can accommodate 10kg of grain
Weight:
Approx. 2251g / 79.4oz
Size:
Approx. 41 x 16 x 33.5cm / 16.1 x 6.3 x 13.2in
Package List:
1 x Dispenser Box:
1 x Adhesive Tape:
1 x Rice Cup:

Слични производи во категоријата