• Со попуст
  • Неодамнешно
Wansview Надворешна Безбедносна Камера, 1080p Водоотпорна WiFi Домашна Безбедносна Камера За Надзор Со Куршум Со Ноќно Гледање, Откривање На Движење И Далечински Поглед, К?

Wansview Надворешна Безбедносна Камера, 1080p Водоотпорна WiFi Домашна Безбедносна Камера За Надзор Со Куршум Со Ноќно Гледање, Откривање

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

€1080 P HD со Објектив од 2 мегапиксели Q wansview надворешна безбедносна камера е опремена со 2 МЕГАПИКСЕЛНИ HD леќи, што обезбедува кристално чисто со вградени инфрацрвени LED 24 парчиња, растојание за ноќно гледање до 20 метри, што ви дава дел од умот дење и ноќе ●Ip66 Водоотпорен Номинален Quansview надворешна wifi камера е оценета со IP66, работната температура се движи ОД 14 F ДО 104 F (-10 ® ·40€) изработена со алуминиумска легура, таа е отпорна на вандали и може да работи добро при сурово време, дури и при невреме и снежно време. ●Откривање И Предупредување За Движење Quansview надворешна камера за надзор ќе снима активности за движење, известување во реално време ќе биде испратено до телефонот, отворете ја апликацијата wansview cloud, можете веднаш да проверите што се случува. €Безбедност И Услуги На Клиентите Financial Encription Технологија и највисока заштита на податоците за да се обезбеди сигурност на вашата приватност. Поддржува складирање во облак за да се избегне ризикот од украдена или скршена камера. Никој не може да пристапи до вашите податоци без ваша дозвола.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата