• Со попуст
  • Неодамнешно
Pro винил обвивки апликаторски алатки за алатки за алатки за нијанса на автомобил за завиткување на автомобили вклучуваат почувствувани пискави, пластична стругал?

Pro винил обвивки апликаторски алатки за алатки за алатки за нијанса на автомобил за завиткување на автомобили вклучуваат почувствувани

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Мора да има комплет за алатки за винил во работа за правење и етикетирање, вклучува алатки за апликација за винил, третман на агол, магнети за задржување на филмови, алатки за чистење, алатка за прозорец за нијанса, алатки за PPF Во технологијата за правење / знаци за винил ви требаат пластични стискања во различни степени на цврстина и агли, овој комплет за винил за завиткување ќе ви понуди слободно да изберете. Со овој сет на алатки за винил за завиткување, поудобно е да се справувате со агли, браници и други места до достапни места во завиткување на возилото. 2 парчиња отпадоци од жолти лизгачки марки со различни агли, може да се користат за да се направи ознака за време на сечење дополнителен винил, исто така може да го намали винил филмот во специфична ширина, калибрацијата на таблата е доволно јасна за да се измери додека се обележува. Алатки за завиткување на автомобили, вклучувајќи неколку алатки за сечење, нож и лопати, пластична стругалка за отстранување на налепници, нож за сечење на задниот дел. Благодарение на овој генијален комплет за алатки за помош за завиткување на автомобили, работата на винил обвивки станува многу полесна и поефикасно, уживајте во вашата работа со користење на вистинските алатки. Разновидните микро -стискави ќе ви помогнат да можете да работите побезбедно, полесно и побрзо во фолијата на возилото.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата