• Со попуст
  • Неодамнешно
УНОНА 2 парчиња Капа За Сушење Железен Метален Горен Шлем Модерна Решетка Бејзбол Глава Пренослив Штанд Комода Прикажување Форма Манекен Рамка Обликување Продавн?

УНОНА 2 парчиња Капа За Сушење Железен Метален Горен Шлем Модерна Решетка Бејзбол Глава Пренослив Штанд Комода Прикажување Форма Манекен Рамка

 
DEN 324.64

Количината на стоката
Това е достапна

Железо ТАБЕЛА ПЕРИКИ НОСИТЕЛОТ Усвојување на премиум материјал, овој производ е , и долгогодишна употреба. Полица За Складирање Капа. САМОСТОЈНА РЕШЕТКА за КАПИ користи Самостоен Држач За Перики Фина изработка и прекрасен изглед, обезбедете ја неговата популарност и корисност. ПЕРИКА ГЛАВАТА ШТАНД ХАУБА РЕШЕТКАТА ШАПКА ШТАНД ПРОДАВНИЦА ШАПКА РЕШЕТКАТА - - - дисплеј стојат за да се потенцира карактеристиките на вашите предмети. СКЛАДИРАЊЕ НА ПЕРИКА Корисно за прикажување предмети на локации или домови во продавници за малопродажба, многу практично. Дисплеј Решетката. ДРЖАЧ ЗА МАСА ЗА СКЛАДИРАЊЕ КАПА КАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОИЗВОДОТ-држачот за Капа има цврста метална рамка во форма на балон за секој држач. Список на пакети 2 Карактеристики на Решетката за Х капа-Корисно за прикажување предмети на локации или домови во продавници за малопродажба, многу практичен држач за капа на маса. - Погоден за прикажување капи во продавница за малопродажба, трговски центри итн перика поддршка преносни. - Дизајнот на изгледот на производот е едноставен и дарежлив перика стил глава. - Материјал : железна решетка за капа за домаќинство.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата