• Со попуст
  • Неодамнешно
Stageek Глушец Jiggler, Механички Незабележлив ОД НЕГО, Двигател На Глувчето Со Прекинувач За Вклучување/Исклучување, Симулира Движење На Глувчето И Го Спречува Компјуте?

Stageek Глушец Jiggler, Механички Незабележлив ОД НЕГО, Двигател На Глувчето Со Прекинувач За Вклучување/Исклучување, Симулира

 
DEN 399.84

Количината на стоката
Това е достапна

Задолжителен Глушец : овој специјално дизајниран глушец е идеален придружник за оние кои работат од дома, симулира движење на глувчето и спречува компјутерот да заспие додека работите или играте Забелешка : ве Молиме прилагодете го глувчето нагоре и надолу ако покажувачот на глувчето не се движи на вашиот компјутер. Не Е Потребен Софтвер : на двигателот на глувчето не му треба никаков софтвер за инсталирање, практично не може да се открие со хардверски скенирања и Компанијата И., само приклучете и играјте. Работи со сите Оперативни системи Компјутери И MCs, дизајн со прекинувач За Вклучување/Исклучување за лесна употреба, напојуван од КОЈ било 5 V USB извор на енергија, ВКЛУЧЕН Е USB кабелот. Надградена верзија : го ажурираме материјалот на производот за да ја подобриме неговата издржливост и стабилност за подолг работен век, може да се користи на поудобен и пофлексибилен начин. Џиглерот на глувчето е наменет само за оптички глувци.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата