• Со попуст
  • Неодамнешно
Dedaiby Fire Decof incer for Campless, половина круг отпорен на оган, огноотпорен камин мат пожар ретардантна подлога за отпадоци за дрво, заштити под подот од искри ембери во затво?

Dedaiby Fire Decof incer for Campless, половина круг отпорен на оган, огноотпорен камин мат пожар ретардантна подлога за отпадоци за

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

✨✨material : Изработено од 100% материјали за ретардација на пламен, нашата тешка индустриска класа на огниште може да ги заштити фините подови од желба и горење Можете да го користите овој душек за престој на камин на кој било вид на подот, како што се тврдо дрво, тепих и килими. ✨✨ Не може да се искористи и долготрајно : Направено од материјал, нашиот килим на камин може да се користи како топлински штит за да се спречи јагленот да падне на подот, предизвикувајќи случајно пожар. Има добар ефект на ретардант на пламен и е погоден за цел живот на употреба. -Лесно е да се исчисти : Едноставно вакуум, избришете или тресете, килимот за лесна грижа за огниште изгледа добро од година во година. - Идеал за спасување : Идеален избор за спасување. Безбедно за возрасни, деца и домашни миленици. Нема да истече, многу удобно. Може лесно да се чува на шалтерот за кујна. Силно се препорачува да се задржи една околу кујната, каминот, кампувањето, да се скара скара, итн.-Сервис за продажба на продажба : Ние нудиме производи и одлична услуга. Ако имате какви било прашања, можете да контактирате со нас и ние ќе ви обезбедиме најразлични решенија за да изберете. ✨✨material : Изработено од 100% материјали за ретардација на пламен, нашата тешка индустриска класа на огниште може да ги заштити фините подови од желба и горење. Можете да го користите овој душек за престој на камин на кој било вид на подот, како што се тврдо дрво, тепих и килими. ✨✨ Не може да се искористи и долготрајно : Направено од материјал, нашиот килим на камин може да се користи како топлински штит за да се спречи јагленот да падне на подот, предизвикувајќи случајно пожар. Има добар ефект на ретардант на пламен и е погоден за цел живот на употреба. -Лесно е да се исчисти : Едноставно вакуум, избришете или тресете, килимот за лесна грижа за огниште изгледа добро од година во година.


Клучни карактеристики

Product thickness:
3mm
Product weight:
400g
Product material:
non-woven fabric insulation cotton
Product size:
A:
61*106cm/24*42in
B:
122*61cm/48*24in
C:
122*76cm/48*30in
D:
81*152cm/32*60in
Packing List:
Fireproof Pad *1:
Notes:
Due to the lighting effects and angles, :
there is a color difference in the product, please understand. :
Due to manual measurement, there is tolerance in the product size. :

Слични производи во категоријата