• Со попуст
  • Неодамнешно
ксигуа Жесток Црн Пантер Студентски Ранец За Момче Девојче, Ранец За Лаптоп За Патување, Издржлива Торба За Лаптоп За Училишен Ранец Отпорен На Вода за 15-инчен Тетр?

ксигуа Жесток Црн Пантер Студентски Ранец За Момче Девојче, Ранец За Лаптоп За Патување, Издржлива Торба За Лаптоп За Училишен

 
DEN 543.84

Количината на стоката
Това е достапна

● ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ : училишната чанта е изработена од висококвалитетен дише и издржлив ткаен плетен Многу е удобно и дише кога го носите во топло време,нема потреба да се грижите за потење, и е отпорен на абење и има долг работен век.Големина : 16х11, 4х6, 9ин, голем капацитет. ● СТРУКТУРА НА РАНЕЦ : 1 € простран главен џеб со преграда за лаптоп, 2 € внатрешни мали џебови,1 € мал џеб за патент внатре,2 € странични торбички,1 € преден џеб за патент,лаптоп за лесен пристап и преграда за i Pad одвоени од пространа главна преграда,предна организациска преграда за целиот ваш прибор за пишување,двостран џеб за чадор,шише со вода. ● ЛЕСЕН И УДОБЕН : ранецот ЈУЈУНПАИ е designedономски дизајниран, а двете ремени за рамо се полни со сунѓер, што може да го заштити ' рбетот на децата и да спречи деформација на оптоварувањето и може да се прилагоди. Кога носите тешки предмети, прилагодете ја соодветната должина на ремените за рамо, а рамената повеќе нема да се појавуваат Непријатност. ● УНИКАТЕН ДИЗАЈН : ученичката/патничката училишна чанта усвојува уникатен дизајн НА САМОДОВЕРБА, од кои секоја е многу интересна и убава. Со оваа училишна чанта на грб, вие сте најпривлечната личност во толпата. Оваа прекрасна училишна чанта е погодна и како подарок за вашите деца или пријатели. ● ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ : овој стилски печатен ранец е одличен ранец во секојдневниот живот. Лесен и пренослив, многу е погоден за универзитет, работа, викенд одмор, патување, пешачење, кампување, лов, пешачење, велосипедизам и други активности на отворено. МАТЕРИЈАЛ ЗА РАНЕЦ : плетен ткаат + плетен појас + НЕТО ЏЕБЕН РАНЕЦ ГОЛЕМИНА : 16Х11, 4х6, 9во СТРУКТУРАТА НА УЧИЛИШНАТА ТОРБА : торба со главен капацитет, 2 странични џебови, 1 преден џеб со патент, 4 џебови внатре.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата