• Со попуст
  • Неодамнешно
Еден Начин Прозорец Филм Сонце Блокирање Прозорец Затемнување Филм За Домашна Контрола На Топлина Огледало Нијанса За Прозорец Приватност Филм Топлина Рефлектир?

Еден Начин Прозорец Филм Сонце Блокирање Прозорец Затемнување Филм За Домашна Контрола На Топлина Огледало Нијанса За Прозорец

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

СТАТИЧКА ПРИЦВРСТЕНА ЕДНОСТАВНА ИНСТАЛАЦИЈА : статичкиот дизајн на Прицврстување без хемиски лепила е лесен за ракување и цврсто се држи до прозорците, апликацијата трае само неколку минути ЗАШТЕДУВА ЕНЕРГИЈА и ТРОШОЦИ : доживотно загарантираниот филм за прозорци отфрла до 79% од вкупната Сончева енергија и ги намалува сметките за енергија до 30%. ДНЕВНА ПРИВАТНОСТ : Одлична дневна приватност(кога сонцето заоѓа и светлата се вклучени внатре, филмот повеќе не крие погледи ). ЛЕСНО ОТСТРАНУВАЊЕ : Не Оставајќи Остатоци по Отстранувањето И Филмот Може Дури И Да се Користи Повторно, совршен за изнајмување домови. ЗАШТИТЕТЕ ГО МЕБЕЛОТ НАМАЛЕТЕ ГО ОТСЈАЈОТ : Блокира до 99% ОД УВ зраците и Го Намалува отсјајот до 82%, го забавува избледувањето на подот, мебелот, портретите, ролетните и драпериите. СТАТИЧКА ПРИЦВРСТЕНА ЕДНОСТАВНА ИНСТАЛАЦИЈА : статичкиот дизајн на Прицврстување без хемиски лепила е лесен за ракување и цврсто се држи до прозорците, апликацијата трае само неколку минути. ЗАШТЕДУВА ЕНЕРГИЈА и ТРОШОЦИ : доживотно загарантираниот филм за прозорци отфрла до 79% од вкупната Сончева енергија и ги намалува сметките за енергија до 30%. ДНЕВНА ПРИВАТНОСТ : Одлична дневна приватност(кога сонцето заоѓа и светлата се вклучени внатре, филмот повеќе не крие погледи ). ЛЕСНО ОТСТРАНУВАЊЕ : Не Оставајќи Остатоци по Отстранувањето И Филмот Може Дури И Да се Користи Повторно, совршен за изнајмување домови. ЗАШТИТЕТЕ ГО МЕБЕЛОТ НАМАЛЕТЕ ГО ОТСЈАЈОТ : Блокира до 99% ОД УВ зраците и Го Намалува отсјајот до 82%, го забавува избледувањето на подот, мебелот, портретите, ролетните и драпериите.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата