• Со попуст
  • Неодамнешно
Fomiyes двострано преклопување на преклопување преносно огледало рачно огледала на отворено огледало огледала огледала жени жени за убавина огледало со штанд за жен?

Fomiyes двострано преклопување на преклопување преносно огледало рачно огледала на отворено огледало огледала огледала жени жени за убавина огледало

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

Огледало за спална соба : ставање шминка и пинжење на оние несакани влакна на лицето Тоа ви помага при шминка, грижа за лицето. Зголемување на ретровизорите на козметика : флексибилна рачка што може да ротира повеќе агли, може да биде како огледало на рацете, огледало на таблети и огледало за виси. Десктоп огледало : Козметичкото огледало е стилско и преносно огледало за шминка, што е погодно за шминка и носење. Огледало за зголемување : Ова практично рачно огледало е прекрасен избор за подароци за жени, пријатели, семејство, соработник и многу повеќе. Vanity Makeup Mirror : Огледалото е компактно и ќе патува како што се склопува и не е премногу големо. Огледало за спална соба : ставање шминка и пинжење на оние несакани влакна на лицето. Тоа ви помага при шминка, грижа за лицето. Зголемување на ретровизорите на козметика : флексибилна рачка што може да ротира повеќе агли, може да биде како огледало на рацете, огледало на таблети и огледало за виси. Десктоп огледало : Козметичкото огледало е стилско и преносно огледало за шминка, што е погодно за шминка и носење. Огледало за зголемување : Ова практично рачно огледало е прекрасен избор за подароци за жени, пријатели, семејство, соработник и многу повеќе. Vanity Makeup Mirror : Огледалото е компактно и ќе патува како што се склопува и не е премногу големо. Пакетот вклучува карактеристики на огледало од 1 x преклопување - Големина : Околу 24,70x16.60x0 Vanity Rand Mirror. - Материјал : Пластика, огледала рачни огледала - боја : сребрена огледало на отворено - флексибилна рачка која може да ротира повеќе агли, може да биде како огледало на рачно, огледало на таблети и огледало за висина на огледало.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата