• Со попуст
  • Неодамнешно
Куќиште за паричник Skycase Компатибилно За Iphone 14 Pro Max 6.7, [Поддршка За Полнење Magsafe] [Kickstand] Рфид Флип Фолио Паричник Случај Со Картички Слотови Рачен Ремен за iPhone 14 Pro Max 6.

Куќиште за паричник Skycase Компатибилно За Iphone 14 Pro Max 6.7, [Поддршка За Полнење Magsafe] [Kickstand] Рфид Флип Фолио Паричник

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

[Поддршка За Полнење Магсафе]Компатибилен Со заштитниот капак На паричникот Магсафе i Phone 14 max max 6,7 инчи дизајниран со вградена магнетна калем, погоден за полнење Со Полнач Magsafe други безжични полначи и безжична батерија , не е лесно да се испуштиБезжично полнење без отстранување на случајот на паричникот. [Врвен Квалитет] оваа флип паричник за i Phone 14 pro max е 100% рачно изработена со издржлива стп кожа, функција против лизгање за подобрено држење за да спречите лизгање и паѓање за подобро да го заштитите вашиот телефон. Обезбедува удобно чувство на рака и елегантен изглед. (Компатибилен со i Phone 14 pro макс 6. НЕ ОДГОВАРА на i Phone 14 макс 6. [Kickstand Функции и Магнетно Затворање] i Phone 14 pro max случај паричник 6.7" дизајниран со Kickstand функција, тоа е погодно за гледање филм или видео-разговор. Силното магнетно затворање го одржува вашиот телефон безбеден, држете го држачот за картичка затворен (скријте пари и картички).и многу погодно за вашето секојдневно носење.внатрешен ТПУ со прецизно сечење овозможува лесен пристап до копчињата и контролите. [Рфид Патент Техника] Рфид Техника : технологија За Идентификација На Радиофреквенции, преку радио сигнали за идентификување на специфични цели и за читање и копирање на електронски податоци. Повеќето Кредитни Картички, Дебитни Картички ,d Карти се поставени-во рфид чипот, читачот НА РФИД лесно може да ги прочита информациите за картичките на 10 стапки(околу 3 метри) без да ги допира. Овој случај е дизајниран да ги заштити информациите за вашите картички од кражба со блокирачки материјал на технологијата ЗА заштита НА РФИД.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата