• Со попуст
  • Неодамнешно
Перлсмит Универзален Држач За Подни ТВ/Основа Со Држач За Вртење За Повеќето 37-70 инчни Lcd ТЕЛЕВИЗОРИ - Прилагодлив За Висина, Управување Со Кабли И Заштеда на Просто?

Перлсмит Универзален Држач За Подни ТВ/Основа Со Држач За Вртење За Повеќето 37-70 инчни Lcd ТЕЛЕВИЗОРИ - Прилагодлив За Висина, Управување Со

 
DEN 1279.84

Количината на стоката
Това е достапна

●ШИРОКА КОМПАТИБИЛНОСТ●овој држач ЗА ТВ на подот одговара на повеќето 37" - 70 " Рамен панел, плазма и закривени Телевизори, вклучувајќи Sony, Samsung, Vizio, Sharp, TCL, Hisense, LG и многу повеќе Компатибилен СО моделите НА дупки ЗА монтирање НА ВЕСА 100х100мм (4 "х4") до 600х400мм (24"х16"). Цврста калено стакло база и челичен столб обезбедува стабилна поддршка за ВАШИОТ ТЕЛЕВИЗОР и држи до 99 килограми. ●ВРТИ 50° ЗА ДА ГО ПРИЛАГОДИТЕ ИСКУСТВОТО ЗА ГЛЕДАЊЕ●овој вртлив тв држач е дизајниран за практично вртење 25° лево или десно (максималниот агол на вртење зависи од големината на ТВ). Ви овозможува лесно да ја изберете најздравата позиција за гледање на располагање, без разлика каде се наоѓате во собата. ●ПРИЛАГОДЛИВ за ВИСИНА е Лесно да се прилагоди висината НА ТВ плочата и да се избере од 3 куки за вкупно 6 опции за висина на монтирање, за да можете да ја добиете точната висина на гледање што ја барате. Кабелските клипови на задната страна помагаат вашите кабли и додатоци да бидат организирани и уредни. ●СУПЕР ЕДНОСТАВЕН за ИНСТАЛИРАЊЕ И ПРЕМЕСТУВАЊЕ ● овој аголен држач за ТВ доаѓа со упатство за употреба лесен за употреба и хардвер за едноставно склопување во рок од 20 минути. Нема потреба да вежбате дупки во ѕидот и погодно прилагодување и движење за да се вклопи каде што треба да оди! Совршен за агол, спална соба, дневна соба или канцелариски простор. ①КУПЕТЕ СО ДОВЕРБА дека сме сигурни во висококвалитетната челична конструкција на овој штанд што обезбедува безбедност и стабилност, заштитувајќи го телевизорот од вашите деца/миленичиња за да не ги собори. Ве молиме контактирајте со нашиот тим за поддршка на производи со седиште во САД ако имате какви било прашања или ви треба помош. ●ШИРОКА КОМПАТИБИЛНОСТ●овој држач ЗА ТВ на подот одговара на повеќето 37" - 70 " Рамен панел, плазма и закривени Телевизори, вклучувајќи Sony, Samsung, Vizio, Sharp, TCL, Hisense, LG и многу повеќе. Компатибилен СО моделите НА дупки ЗА монтирање НА ВЕСА 100х100мм (4 "х4") до 600х400мм (24"х16"). Цврста калено стакло база и челичен столб обезбедува стабилна поддршка за ВАШИОТ ТЕЛЕВИЗОР и држи до 99 килограми.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата