• Со попуст
  • Неодамнешно
Абаодам 12 парчиња Чанти Коцки Футроли За Забави Букет За Повеќекратна Употреба Темни Патни Торби Материјали За Стареење Мини Кесичка Нацртајте Свила Зелени Закус?

Абаодам 12 парчиња Чанти Коцки Футроли За Забави Букет За Повеќекратна Употреба Темни Патни Торби Материјали За Стареење Мини Кесичка

 
DEN 241.44

Количината на стоката
Това е достапна

Практична Торба За Ѓердан : и фина изработка, дизајнот на изгледот на торбата за складирање е едноставен и дарежлив Торби за Забава : торбичката за врвки е совршена за чување работи и организирање предмети. Свадба Врвка Подарок Кеси : 6 парчиња Накит Торбички Влечење Пакување Подарок Кеси Парфем Букет Накит Кеси. Торбичка за Складирање велур : со дизајн на врвка за влечење, лесна и удобна за употреба. Торбичка за Врвки за накит : Погодна За употреба дома, канцеларија, патување и патување итн., за чување на вашите накит и мали предмети. Пакетот Вклучува 12 x карактеристики на вреќи За влечење - производот е извонредно изработен и бојата не е лесно да се олупи кеси за накит од ткаенина. - Големина : 7х9см/2, 76х3, 54ин, 9х12см/3, 54х4, 72ин, 12х16см/4, 72х6 свадбени торби за подароци. - Дизајнот на врвки е погоден за чување работи, не е лесно да се изгуби торбичката за подароци за накит. - Изработена од врвен велур материјал, оваа торба за врвки е и користете Кеси за Пакување Подароци. - Погоден за чување подарок, шминка, накит и други Мали предмети Кеси За Бонбони за Свадба.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата