• Со попуст
  • Неодамнешно
Јосу Масажери За Грб, Електричен Пулс Лепенка За Вратот 6 Режими Ја Намалуваат Непријатноста Налепница За Релаксирачка Масажа За Грлото На Матката Машина За Мини М?

Јосу Масажери За Грб, Електричен Пулс Лепенка За Вратот 6 Режими Ја Намалуваат Непријатноста Налепница За Релаксирачка Масажа

 
DEN 99.36

Количината на стоката
Това е достапна

Налепница За Масажа На вратот Пренослива Големина : електричната налепница За масажа на вратот е мала по големина и мала тежина, што е лесно да се носи во вашата торба за надворешна употреба Налепница За масажа Електрични Одлични СТОМАЧНИ : електричната налепница за масажа на вратот е изработена од АБС материјал, цврст и цврст, кој е издржлив за долготрајна употреба. Налепница Електрична Цервикална Мултифункција : електричната налепница за масажа на вратот може да ја ублажи болката во грбот, болката во колената, болката во мускулите. Оваа Машина помага во управувањето со проблемите со болката и ја намалува болката и болката во мускулите. Употреба на електрична Цервикална Масажа : лепенката за масажа на Грлото на Матката помага да се намали непријатноста предизвикана од грчеви во мускулите, вклучувајќи артритис, болки во телото и спортски повреди. Налепница За Масажа На грлото На матката 6 Режими : налепница за масажер на Грлото на Матката со 6 режими што ќе ги изберете, што може да ви овозможи да доживеете професионална услуга за масажа. Спецификација : Тип На Ставка : Налепница За Масажа На Вратот Материјал : Тип На Апсбатерија : 2 x Aaa Батерија(Не Вклучува)Режим : режим На Стружење, режим на месење, режим на манипулација, режим на притискање, режим на масажа, режим на чекан : Ублажување на болки во долниот, средниот и горниот дел на грбот ишијас, артритис, мускулна напнатост, воспаление итн.


Клучни карактеристики

Item Type:
Neck Massage Sticker
Material:
ABS
Battery Type:
2 x AAA Battery(Not Include)
Mode:
Scraping mode, kneading mode, manipulation mode, pressing mode, massage mode, hammering mode
Use:
Relieve lower, middle, and upper back pain sciatica, arthritis, muscle tension, inflammation, etc.
Package List:
1 xNeck Massager:
1 x Sticker:
1 x Manual:

Слични производи во категоријата