• Со попуст
  • Неодамнешно
ДЕПИЛА 9/18 парчиња/Сет Маникир Сет Нокти Клиперс Педикир Комплет Нерѓосувачки Челик Нокти Професионални Чешлање Колекции Алатки За Нега на Нокти,9 парчиња Ноктите ?

ДЕПИЛА 9/18 парчиња/Сет Маникир Сет Нокти Клиперс Педикир Комплет Нерѓосувачки Челик Нокти Професионални Чешлање Колекции Алатки За Нега на

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

1 Лесно за чистење и не е лесно за ' рѓа. Со кутија за складирање, полесно е да се организира и носи. Многу е погоден за семејна употреба. 4, погоден за сите возрасти, унисекс. Совршен подарок за семејството и пријателите. Различни алатки можат да ги задоволат вашите различни потреби, вклучувајќи нега на раце, нега на лице и нега на стапала. Лесно за чистење и не е лесно за ' рѓа. Со кутија за складирање, полесно е да се организира и носи. Многу е погоден за семејна употреба. 4, погоден за сите возрасти, унисекс. Совршен подарок за семејството и пријателите. Различни алатки можат да ги задоволат вашите различни потреби, вклучувајќи нега на раце, нега на лице и нега на стапала. Тип на депилаитем : Сет И Квантитет 918 Парчиња Големина : 15,5*10 см материјал : Нерѓосувачки Челик[Пренослив] : Мал и лесен, лесен за носење. Кога патувате или работите, ставете го во чантата или куферот. Тоа ќе ве одржи во среќно расположение за време на патувањето.[Висок квалитет] : Сите алатки имаат поголема јачина и цврстина и се остри и издржливи.[Функција] : Нашите костуми се дизајнирани да извршуваат различни функции, вклучувајќи нега на раце, нега на стапала и нега на лице.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата