• Со попуст
  • Неодамнешно
Кутија За хаусутил Двослојна Бенто Кутија Пластика Пара Комида Микробранови Контејнери Контејнери За Повеќекратна Употреба Кутија За Оброци Контејнер За Ориз Де?

Кутија За хаусутил Двослојна Бенто Кутија Пластика Пара Комида Микробранови Контејнери Контејнери За Повеќекратна Употреба Кутија За

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Пп Контејнери За Храна за ручек : Добрите перформанси на запечатување помагаат да се спречи истекување и не е лесно да се деформира и скрши. Кутија За носење : Безбедна за деца и возрасни, може да обезбеди да уживате во вкусна храна секој ден. Храна : НАРЕДЕНА БЕНТО КУТИЈА - Практична и пренослива, лесна за носење, издржлива и безбедна за терминска употреба. Контејнер За Храна отпорен на истекување : ДВОЕН САД ЗА РУЧЕК-тоа е ладно и , и може да се стави во микробранова печка, фрижидер и машина за миење садови. Носете-Контејнер За Храна : тоа е ладно и, и може да се стави во микробранова печка, фрижидер и машина за миење садови. Контејнери За Храна за ручек : Добрите перформанси на запечатување помагаат да се спречи истекување и не е лесно да се деформира и скрши. Кутија За носење : Безбедна за деца и возрасни, може да обезбеди да уживате во вкусна храна секој ден. Храна : НАРЕДЕНА БЕНТО КУТИЈА - Практична и пренослива, лесна за носење, издржлива и безбедна за терминска употреба. Контејнер За Храна отпорен на истекување : ДВОЕН САД ЗА РУЧЕК-тоа е ладно и , и може да се стави во микробранова печка, фрижидер и машина за миење садови. Носете-Контејнер За Храна : тоа е ладно и, и може да се стави во микробранова печка, фрижидер и машина за миење садови. Пакетот Вклучува 1 х Бенто Кутија Карактеристики-Изработени од материјали од висока класа, издржливи, лесни за употреба и лесни за носење мултифункционална кутија за храна. - Материјал : пп 2 слоеви бенто кутија-таа е погодна како кутија за оброци за студенти, канцелариски работници, ентузијасти за кампување итн салата ручек контејнер.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата