• Со попуст
  • Неодамнешно
Марамчиња За Отстранување лак за нокти, Индивидуални Влошки За Отстранување На лак За Нокти Miilye, Натопете Ги Обвивките Од Алуминиумска Фолија, Вклучена Е Датотека ?

Марамчиња За Отстранување лак за нокти, Индивидуални Влошки За Отстранување На лак За Нокти Miilye, Натопете Ги Обвивките Од Алуминиумска

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

Милие Отстранувач На лак За Нокти Избришете е дизајниран за ефикасно отстранување на лак за нокти и гел лак за нокти; Секое бришење е претходно натопено и поединечно завиткано во кеса од алуминиумска фолија, лесно за носење, можете да ја смените бојата на лакот насекаде и во секое време. Вкупно 60 марамчиња, за Отстранување на гел-лак, по едно бришење за секој шајка за прст, кесата од алуминиумска фолија дозволува да се завитка на прстот, може ефикасно да направи отстранување на ноктите со гел;. Исто така, 1x влакна стакло ноктите датотека/тампон и 2x маникир стапчиња се вклучени ЗА ув гел лак отстранување на горниот слој пред примена MILYE Лак Отстранувач Влошки и маникир нега по отстранување. 60х поединечно запечатена фолија обвива влошки за отстранување лак. 1x Milye Влакна Стакло Ноктите Датотека. 2х Стап За Стругалка За Маникир. Практичен дизајн на големина, лесно може да одземе во чантата;. Секоја подлога е поединечно запечатена, одлична за патување во движење и домашна употреба;. Го отстранува лакот брзо и лесно, ви овозможува да ги менувате боите на ноктите насекаде и во секое време. Пакетот Марамчиња За Отстранување лак ЗА нокти MIILYE Вклучува : 60x марамчиња за отстранување лак поединечно завиткани, 1x Датотека за Нокти и 1x стап за Стругалка; одлично е преносливо да се патуваат влошки за отстранување лак за индивидуална домашна употреба. Лесни И Инстант Влошки За Отстранување лак за нокти : мили УВ гел за нокти отстранувач на алуминиумска фолија за отстранување на ЛАКОВИ се сите во едно за натопи нокти во прав/ отстранување на лак за гел, едноставно туркање, завиткување и бришење, без проблеми и заштеда на време, нема потреба да ја извршувате сложената работа со отстранувач на лак со ацетон, памук и фолии;. Отстранете го лакот Брзо И Ефикасно : Претходно натопените влошки за отстранување лак за нокти функционираат, како и отстранувачот на ацетонски лак, поединечно завиткани во пакети од алуминиумска фолија, можете да завиткате пакет со фолија околу ноктот како слична употреба како и традиционалните обвивки од фолија за отстранување на лак за гел, интензивно заситените марамчиња за отстранување на лак за нокти можат брзо и ефикасно да го отстранат лакот;.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата