• Со попуст
  • Неодамнешно
ОРГАНИЗАТОР И Складирање НА ГАРАЖА ИТБУЈ, Организатор На Електрични Алатки Од 1 Ниво, Организатор На Гаражни Алатки За Монтирање На Ѕид, Решетка За Складирање На Ко?

ОРГАНИЗАТОР И Складирање НА ГАРАЖА ИТБУЈ, Организатор На Електрични Алатки Од 1 Ниво, Организатор На Гаражни Алатки За Монтирање На Ѕид,

 
DEN 271.84

Количината на стоката
Това е достапна

●ЗАШТЕДА на ПРОСТОР● : складирањето Во гаража го претвора потрошениот ѕид во компактен и ефикасен простор за складирање и прикажување на висината на гаражатаОваа решетка за организатори на гаражни алатки ќе ви помогне да ги одржувате сите ваши често користени алатки за проекти уредно организирани во вашата гаража или работилница и лесни за наоѓање. ①ВКЛОПЕТЕ НАСЕКАДЕ : нашиот држач за ѕид на организаторот на гаражни алатки е совршен за организирање на сите видови гаражни работи како безжични вежби, станици за полнење, шрафцигери, алатка за тркалање, хардвер.Организаторот на алатката за гаража може да се обеси на гаража, просторија за алати, работилница итн. Quesce DEATALS q : монтиран дизајн на решетка за организатор на градинарски алат овозможува циркулација на воздухот и го намалува таложењето прашина, обезбедува дише и нема мирис и водоотпорен доказ за одржување на гаражата чиста. организаторите на алатки исклучителен дизајн И Поголема површина на стрес му овозможуваат на држачот за гаражни алатки да има поголема отпорност на свиткување,за да не мора да се грижите дека алатот ќе падне поради нестабилност. ●ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА€ : организатор на гаражни алатки процесот на инсталација на монтирање на ѕид е многу едноставен, само треба да ја поврземе челичната жица на мерачот и позлата со завртки и да ја закачиме на ѕидот.Потребни ви се само неколку минути за да соберете совршена решетка за складирање електрични алати. 100% УСЛУГА ПО ПРОДАЖБАТА : со мат боја за прскање со висока температура и полирана завршница, нашата гаражна организација е отпорна на ' рѓа, отпорна на гребење, издржлива и мазна, која има животен век на употреба децении. Ако има проблеми на нашиот организатор на електрична енергија, ве молиме контактирајте не за враќање или размена во секое време. Опис : Организирајте ги вашите електрични вежби на вселенски ефикасен начин со оваа тешка решетка за складирање на дупчалки поставена на ѕид! Дизајнирана да одговара на речиси секоја безжична вежба на пазарот, оваа решетка е совршено решение за одржување на вашата работна маса организирана за време и по проект.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата