• Со попуст
  • Неодамнешно
10 ПАРЧИЊА Еднократно Мејсон Тегла Зиплок Кеси, Јисту Чување На Храна Свежи И Отпорни На Истекување Кеси Организатор Пренослива Торбичка За Торбичка Со Повеќе Голе?

10 ПАРЧИЊА Еднократно Мејсон Тегла Зиплок Кеси, Јисту Чување На Храна Свежи И Отпорни На Истекување Кеси Организатор Пренослива Торбичка За Торбичка

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

ЗАШТИТЕТЕ ЈА ХРАНАТА од КОНДЕНЗАЦИЈА И ВЛАГА-овие украсни торби во форма на тегла што може повторно да се запечатат помагаат да се одржува храната свежа подолго време и да се спречи кондензација и влага 10 ПАРЧИЊА ТОРБА Во ОБЛИК НА ТЕГЛА-Доволно За да ја скриете целата различна храна што ја користите за да ја одржите таа исхрана и разновидност на ниво!. ДОСТАПЕН И УДОБЕН МЕХАНИЗАМ ЗА ЗАКЛУЧУВАЊЕ СО ПАТЕНТ-Неверојатно лесен за употреба, Со сигурен и удобен механизам за заклучување со патент, торбата со тегла го олеснува складирањето на ореви, сендвичи, месо, зеленчук или каква било храна за тоа прашање, на вселенски ефикасен и одржлив начин. ЕЛИМИНИРАЈТЕ ГИ ПЛАСТИЧНИТЕ КЕСИ И НАМАЛЕТЕ ГО ИЗЛЕЗОТ НА ОТПАД-Отстранувајќи ја потребата од пластични кеси или алуминиумска фолија, торбата за тегла за повеќекратна употреба помага во борбата против застрашувачкото пластично загадување. Можеби нема да го реши проблемот, но барем вие нема да бидете тој што ќе ги влоши последиците. ЧУВАЈТЕ ЈА ХРАНАТА СВЕЖА ПОДОЛГО БЕЗБЕДНО-100% нетоксична и без БПА, теглата за повеќекратна употреба е побезбедна за употреба за складирање храна, зачувувајќи ги природните квалитети на храната подолго.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата