• Со попуст
  • Неодамнешно
Замена на руентех Компатибилен Со Работ На Гармин 1030 Силиконски Случај Шок-Доказ Случај Покритие/Заштитник Ракав Компатибилен Со Гармин Работ 1030 Велосипедизам Ко?

Замена на руентех Компатибилен Со Работ На Гармин 1030 Силиконски Случај Шок-Доказ Случај Покритие/Заштитник Ракав Компатибилен Со

 
DEN 79.84

Количината на стоката
Това е достапна

Применлив МОДУЛ : Специјален дизајн само За Велосипедски Компјутер Garmin Edge1030 чувајте го во добра состојба подолго време. _ОТПОРЕН НА УДАРИ : Користејќи ја оваа висококвалитетна силиконска кутија.Нема да мора да се грижите дали Вашиот Раб ќе се исфрли и ќе страда од скршен екран. Заштитете ЈА ВАШАТА ИНВЕСТИЦИЈА ВО ЕЛЕКТРОНИКА ОД 600 ДОЛАРИ : мала инвестиција ЗА да го заштитите Вашиот Раб 1030 од песок, нечистотија и прашина. ●ЕДНОСТАВНА ОПЕРАЦИЈА : куќиштето На Телефонот може лесно да се отстрани за безбедно чување.Инсталацијата без алатки го прави без напор монтирање на кој било велосипед,. Гаранција : една година гаранција, безусловно враќање на средствата или препраќање со какви било проблеми со квалитетот, пријателска услуга за клиенти во текот на животот. Карактеристики : 100% Сосема нов И висококвалитетен мек и издржлив силиконски материјал. Издржлив и Моден изглед, Го Претвора Вашиот Раб1030 во посебно место. Тенок и Лесен,многу лесен за инсталирање и отстранување. 6 боја за избор : можете да ја промените бојата за да одговара на вашиот дневен стил.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата