• Со попуст
  • Неодамнешно
Телефон Случај за iPhone 12 Pro Max 6.7 Паричник Случаи Со Калено Стакло Заштитник На Екранот И Кожа Тенок Флип Капак Држач Картичка Стојат iPhone12promax 5G i 12s Плус iPhone12 12pro Промак?

Телефон Случај за iPhone 12 Pro Max 6.7 Паричник Случаи Со Калено Стакло Заштитник На Екранот И Кожа Тенок Флип Капак Држач Картичка

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

●Компатибилни Модели● : Само компатибилен Со i Phone 12 Pro Max (6,7 инчи), не е компатибилен со други уреди ●Подарок● : ќе го испратиме куќиштето на телефонот со заштитник на екранот од калено стакло од 1 парче [Пријателски За Случајот]+Со Отстранлив Ремен за Зглоб. ●3 Слот За Картички И Паричник● : Совршена Комбинација на паричник и футрола за мобилен телефон ,Со Слотови за лична Карта, може да се користи како паричник за чување повеќе кредитни картички, готовина, ЛИЧНА КАРТА и пари. Quickstand_ : Kickstand Може да се претвори во мулти-аголен удобен поглед за читање, гледање видеа или facetime. €Премиум Сервис€ : Asuwish обезбедува 24 часа професионална и убава услуга за клиенти. ГАРАНЦИЈА : * БЕСПЛАТНА ЗАМЕНА* или *ЦЕЛОСНА НАПЛАТА* за неисправни производи, доколку се сомневате, слободно контактирајте не по пошта, ние ќе ви обезбедиме задоволни решенија.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата