• Со попуст
  • Неодамнешно
plllaaoo Безжичен IR Далечински Управувач, 20keys LED Музички Контролер, IR Далечински Сензор За Звук Контролори LED Лента Далечински Управувач, Led Светлосен Адаптер Конектор ?

plllaaoo Безжичен IR Далечински Управувач, 20keys LED Музички Контролер, IR Далечински Сензор За Звук Контролори LED Лента Далечински

 
DEN 159.84

Количината на стоката
Това е достапна

ПРОМЕНИ СО МУЗИКА : Кога е во режим на контрола на звукот, боите ќе се променат со музичкиотhyамРаботна Температура : -20°C ~60°C, Далечинско Растојание : 10 метри. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : само треба да ги поврзете линиите за оптоварување и далноводите, проверете дали сите врски се точни пред да се вклучи напојувањето.Ниска цена, практично поврзување и леснотија на користење. БЕЗЖИЧЕН IR ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ : 20 KEY ИНФРАЦРВЕНА МУЗИКА LED контролер, кој ја прифаќа напредната единица за микро контрола. Осветленоста, статичните бои и ефектите што ја менуваат бојата може да се прилагодат преку инфрацрвен далечински управувач. ШИРОКА ПРИМЕНА НА ПРИЛИКИ : не само што е лесно за носење и користење, туку може да се користи и на различни места. Совршен за ктв, барови, домашни видео соби, како и рекламни дела. СЕ КОРИСТИ за : се користи за контрола на различни ЛЕД светилки. На пример, светло со извор на точка, флексибилно светло за ленти, светло за миење ѕидови, стаклено завесно ѕидно светло и така натаму. Опис : Ако барате евтин И пренослив Лед музички контролер, овој производ е особено погоден за вас. Тоа е контролер ЗА ИНФРАЦРВЕНА МУЗИКА СО 20 Копчиња, КОЈ ја усвојува напредната единица за микро контрола. Не само што ви е лесно за носење и користење, туку може да се користи и на различни места. Карактеристики : 1. 20КЛУЧЕН КОНТРОЛЕР ЗА ИНФРАЦРВЕНА музика, КОЈ ја усвојува напредната единица за микро контрола.


Клучни карактеристики

Condition:
Brand-new, unused, unopened, undamaged
Working Temperature:
-20°C ~60°C
Input Voltage:
DC12-24V
Output:
3 Channels 
Connection Type:
Common anode
Output Current:

Слични производи во категоријата