• Со попуст
  • Неодамнешно
Мини Тава, Пренослива Мини Тава За Пржење Меко Варено Јајце Дома Мала Кујна Шпорет Јајце Тава, Повеќенаменска Тава Наменета За Јајца Омлети Палачинки Машина За Мие?

Мини Тава, Пренослива Мини Тава За Пржење Меко Варено Јајце Дома Мала Кујна Шпорет Јајце Тава, Повеќенаменска Тава Наменета За Јајца

 
DEN 218.24

Количината на стоката
Това е достапна

Гответе прекрасно јајце за членот на вашето семејство Изработен од чисто железо + материјал за обложување дупонт, нетоксичен, безбеден и здрав. Comfortableономски дизајн, удобен и лесен за ракување. Мини и пренослив, лесен, лесен за ракување. Лесен за ракување, одличен за јајца и мини палачинки, тој е добар помошник за пржење храна. Карактеристики : мини и пренослив, лесен, лесен за ракување. Изработен од чисто железо + материјал за обложување дупонт, нетоксичен, безбеден и здрав. Гответе прекрасно јајце за членот на вашето семејство. Comfortableономски дизајн, удобен и лесен за ракување. Лесен за ракување, одличен за јајца и мини палачинки, тој е добар помошник за пржење храна. Спецификација : Материјал : Чисто железо +боја на облогата дупонт : Црн Дијаметар : 12 см / 4,72 инчи (апр.) Пакет Листа : 1 х Мини Тава.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата