• Со попуст
  • Неодамнешно
Гупе Мобилен Печатач, Јасно Печатење 26мм Ширина На Печатење Пренослив Ролери Сензор Рачен Печатач За Изработка

Гупе Мобилен Печатач, Јасно Печатење 26мм Ширина На Печатење Пренослив Ролери Сензор Рачен Печатач За Изработка

 
DEN 188.80

Количината на стоката
Това е достапна

Забава ЗА САМ Печатење : Поддржува бесплатна САМОДОВЕРБА за печатење на материјали, а осветленоста и контрастот на боите на моделите може да се прилагодат Одлично Во Ефекти : Обезбедување добро прикажување на бои без отстапување, печатачот исто така има висока точност, задоволувајќи ги сите ваши потреби ЗА САМОСТОЈНО. Едноставно За Работа : Компактната големина овозможува лесно ракување и носење, мобилниот печатач може да печати тетоважи, обрасци, зборови и така натаму. Совршен Подарок : можете да го дадете овој рачен печатач на вашето семејство и пријатели како подарок За Божиќ, Денот на Благодарноста, роденденот и многу повеќе. Применливи Материјали : преносливиот печатач може да печати на различни материјали, како Што се Маици, платнени чанти, чаши, тетратки, стакло итн. Забава ЗА САМ Печатење : Поддржува бесплатна САМОДОВЕРБА за печатење на материјали, а осветленоста и контрастот на боите на моделите може да се прилагодат. Едноставно За Работа : Компактната големина овозможува лесно ракување и носење, мобилниот печатач може да печати тетоважи, обрасци, зборови и така натаму. Применливи Материјали : преносливиот печатач може да печати на различни материјали, како Што се Маици, платнени чанти, чаши, тетратки, стакло итн. Одлично Во Ефекти : Обезбедување добро прикажување на бои без отстапување, печатачот исто така има висока точност, задоволувајќи ги сите ваши потреби ЗА САМОСТОЈНО. Совршен Подарок : можете да го дадете овој рачен печатач на вашето семејство и пријатели како подарок За Божиќ, Денот на Благодарноста, роденденот и многу повеќе.


Клучни карактеристики

Item Type:
Handheld Printer
Battery Capacity:
1 x built in 7.2V lithium battery, 1200mAh.
Charging Interface:
TYPE C
System Requirements:
For Android, for OS X.
Motion Caption:
Roller sensor
Accuracy:
300dpi
Print Width:
Approx. 26mm / 1.02in
Cartridge Usage:
3500 times for standard printing.
Application:
Allows for use of various scenes, which can be played on a variety of materials, such as T shirts, canvas bags, mugs, notebooks, glass products, etc.
How to Use:
Take out the product to install and use it. :
Package List:
1 xHandheld Printer:
1 x Ink Cartridge:
1 x Charging Cable:
1 x User Manual:
1 x Protective Cover:
1 x Plastic Piece:
Note:
Please do not tear off the blue sticker on the white cover to avoid ink absorption by sponge, ink volatilization and drying, and uneven ink jet printing effect. :

Слични производи во категоријата