• Со попуст
  • Неодамнешно
Тетратка за вештерки За Тинејџери, Тетратка За Аниме Слатки Списанија, Весник Каваи, Тетратка, Дневник за Девојчиња, Жени, Весник За Вештерки, Тетратка за Journетски В?

Тетратка за вештерки За Тинејџери, Тетратка За Аниме Слатки Списанија, Весник Каваи, Тетратка, Дневник за Девојчиња, Жени, Весник За

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

??️ € САМОВИЛА ВЕСНИК со предниот раб златна фолија и златни агли ??️ ● 5 ГОЛЕМИНА. ПРЕНОСЛИВА И ПРИЈАТЕЛСКА ГОЛЕМИНА ЗА ПАТУВАЊЕ. 224 страници со пријатни украси на секоја страница. ??️ € СИМПАТИЧНА САМОВИЛА ВЕСНИК СОВРШЕН ЗА ЦРТАЊЕ, ДНЕВНИК, СКИЦИРАЊЕ, БЕЛЕЖНИК. Корисни материјали за студенти и професионалци. ?ЕКО-ПРИЈАТЕЛСКИ И ОТПОРЕН НА АБЕЊЕ ПОКРИТИЕ. Врвен квалитет дебела хартија. ?️ ● РОДЕНДЕНСКИ И БОЖИЌЕН ПОДАРОК за вашите пријатели и најблиски. ??️ ● СЕКОЈА СТРАНИЦА Е ПОКРИЕНА СО НЕЖНА И ДЕЛИКАТНА ИЛУСТРАЦИЈА. Секој ден додека отворате нова страница од вашата шарена тетратка за списанија, ќе бидете инспирирани од елеганцијата на новата слика. Секоја страница Од Тетратката За Бајки Каваи Е украсена со пријатни илустрации. Можете да го користите : ?? како обичен Стар Дневник,??️ ● како Лаптоп-Сите Лаптоп,?️+за да ја запишете вашата рутина,??️ ● Соберете слики и цитати, ?️ ● Скицирање,??за вашиот блог,??Правење листа,?️ ● Снимање на вашите соништа. ?? СЕКОЈА СТРАНИЦА Е ПОКРИЕНА СО СИМПАТИЧНА ИЛУСТРАЦИЈА.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата