• Со попуст
  • Неодамнешно
Тркалезни Херметички Стаклени Контејнери За Ориз Со Капак, Чисти Канистри За Складирање Храна, Кујнска Тегла За Оставата, Чајната Кујна, За Брашно Житарки Шеќер Ча?

Тркалезни Херметички Стаклени Контејнери За Ориз Со Капак, Чисти Канистри За Складирање Храна, Кујнска Тегла За Оставата, Чајната

 
DEN 788.80

Количината на стоката
Това е достапна

Контејнер за Складирање со повеќе функции : овој херметички диспензер за складирање жито е идеален за сугер, сол,зрна кафе,третирање миленичиња,брашно,тестенини,ориз, лабав чај и многу повеќе, широко користен за вашата кујна Изработен Од Боросиликатно Стакло : Нашиот Сад за Житни Култури беше изработен од боросиликатно стакло, издржува температура од 0 до 300 степени, совршен за ставање на садот за кафе во фрижидер.може да се загрее. Голем Капацитет : Капацитетот На Теглата за Складирање Храна е 5,5 кг/8 кг/10 кг, одлична големина за кујнски шалтер или оставата, чајната кујна. Кофата со ориз прифаќа проѕирно тело на кофата, видливиот раб е јасно видлив, апетитот е лесен за контрола и е погоден за управување со храна. Херметички Капак : има 2 вентили за крварење на горниот дел од надворешниот капак. Еден автоматски вентил, еден рачен вентил. внатрешниот капак има силиконски прстен за заптивка ја одржува теглата херметички. Похерметички е да ја одржувате храната свежа и сува. Лесно за чистење : овој цилиндар за ориз прифаќа дизајн со голем дијаметар, што го олеснува ставањето рака во цилиндерот за ориз за чистење.Стаклото е тешко, тешко се гребе и измазнува, така што нечистотијата и маслото лесно може да се измијат. Диспензерот за закуски, стилскиот изглед, кујнскиот декор даваат нов изглед. Може да се користи за чување тестенини, бонбони, овесна каша, кафе, сушено овошје, па дури и храна за домашни миленици итн.Стаклен диспензер за ориз, погоден за држење житарки, брашно, пченка, соја, жито, суви производи, etc.It може да ја заклучи исхраната без загуба и да ја задржи вашата кујна organized.In кујната, овој диспензер за жито со голем капацитет може да ви помогне да го одделите просторот, подобро да ја чувате храната, да останете суви и да уживате во здрава и здрава храна во дневната соба, оваа разноврсна кутија за складирање може совршено да го украси просторот и е прекрасна декорација на домот спецификација : Име : Кофа За Ориз боја : чист материјал : големина на стакло : 20*23см / 7,9*9,1 инчи, капацитет : 5, 5кг20*33см / 7,9*13 инчи, капацитет : 8kg20*43cm / 7,9*16,9 инчи, капацитет : 10kgapplicable сцена : кујна, дневна соба, продавница за храна, кафуле, бар, ресторан, метод На Складирање : чувајте на ладно суво место пакување на производот : 1x контејнери за жито : продаваме само контејнери за жито, други се пропусни различни методи на мерење се малку различни по големина.


Клучни карактеристики

Name:
Rice bucket
Color:
clear
Material:
glass
Size:
20*23cm / 7.9*9.1 inches, capacity:
5.5kg
20*33cm / 7.9*13 inches, capacity:
8kg
20*43cm / 7.9*16.9 inches, capacity:
10kg
Applicable scene:
kitchen, living room, food store, cafe, bar, restaurant, school
Storage method:
Store in a cool dry place
Product packaging:
1x grain containers:
Tip:
We only sell grain containers, others are props:
Different measurement methods are slightly different in size. Please refer to the actual product:
During the shooting process, there will be subtle differences between physical factors and photo colors due to factors such as light and camera. Color depends on the actual product:
Welcome to our store! If you have any questions, please contact us :

Слични производи во категоријата