• Со попуст
  • Неодамнешно
Ултра Куќиште PeeTep Galaxy S21, Сјај Со Тенок Фит Сјај Со Држач за Прстен од 360°Kickstand Магнетен Држач За Држач За Автомобил Заштитен Издржлив Капак За Galaxy S21 Ultra 6.8 За Девојки ?

Ултра Куќиште PeeTep Galaxy S21, Сјај Со Тенок Фит Сјај Со Држач за Прстен од 360°Kickstand Магнетен Држач За Држач За Автомобил

 
DEN 127.84

Количината на стоката
Това е достапна

Питеп, основан во 2021 година, е многу динамичен бренд, фокусирајќи се на кутии за мобилни телефони за жени и девојки Ние инсистираме на обезбедување на клиенти со убави и висококвалитетни производи. Посветени на клиентот прво, настојувајте да ги задоволите потребите на клиентите и станете посигурна продавница. Прекрасна Прецизност Дизајнирана За Samsung Galaxy S21 Ultra 6,8 Инчи, Не Е Компатибилна со други Модели. Тенок Одговара Лесен пристап до сите копчиња и порти и тоа беше лесно да се стави на вашиот телефон. Совршени Подароци : да се биде едноставен и елегантен, тоа не го одзема вистинскиот дизајн На Вашиот Samsung Galaxy S21 Ultra 6,8 Инчи, покажувајќи ја убавината на телефонот додека нуди одредена заштита. Совршен подарок за сопруга, мајка, ќерка, девојка и пријатели За Денот На Годишнината, Денот на Мајката, Роденденот, Божиќ,Денот На Благодарноста, Денот На Вљубените итн. Прекрасна Прецизност Дизајнирана За Samsung Galaxy S21 Ultra 6,8 Инчи, Не Е Компатибилна со други Модели. Тенок Одговара Лесен пристап до сите копчиња и порти и тоа беше лесно да се стави на вашиот телефон.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата