• Со попуст
  • Неодамнешно
Ipetboom Детски Играчки Деца Kickstand 4Pcs Шекерче Случај Лижавче Држач За Лижавче Држач За Бонбони Лижавче Робот Играчки Робот Робот Лижавче Играчка За Чување За Деца Држа?

Ipetboom Детски Играчки Деца Kickstand 4Pcs Шекерче Случај Лижавче Држач За Лижавче Држач За Бонбони Лижавче Робот Играчки Робот Робот

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

Поништи ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ-држачот за лижавче е изработен од премиум и безбеден пластичен материјал со креативен дизајн на шекерче за држење недовршени лижавчиња. ФАВОРИЗИРА ЗАБАВА-роботската играчка со лижавчиња е прекрасен подарок за децата. Може да се примени за забави, родендени, празнични подароци, образование и многу други прилики. ЕДУКАТИВНА ИГРАЧКА-роботот со лижавчиња е забавна играчка која може да комуницира со вашите деца, може ефикасно да промовира координација рака-око, напор, рачни вештини и концентрација. ПОВЕЌЕ АПЛИКАЦИИ-може да се инсталира држач за лижавче за забавна интеракција со вашето домашно милениче, а топчињата коча билка може да се инсталираат како играчка за маче за лижење на вашата мачка, и практична и забавна. ИНТЕРЕСЕН ДИЗАЈН-многу интересна играчка, дизајнирана во форма на цртан филм за да биде поинтересна и попрактична, децата ќе ја сакаат оваа играчка. Едноставно притиснете го копчето на грбот за да ја отворите устата на играчките. Опис4 парчиња Лижавче Лижавче Држач За Лижавчиња Скокачки Прозорци Лижавче Лижавче Држач За Бонбони Робот Играчки За Роботи Диносаурус Робот Робот За Шекерче Играчка За Складирање За Деца Карактеристики-Материјал : Пластика.- Боја : Избрана Боја.- Големина : 17,00х8, 50х5, 00см=6, 68х3, 34х1, 97ин.- ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ-држачот за лижавче е изработен од премиум и безбеден пластичен материјал со креативен дизајн на шекерче за држење недовршени лижавчиња.- ПАРТИСКИ УСЛУГИ-роботската играчка со лижавчиња е прекрасен подарок за децата.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата