• Со попуст
  • Неодамнешно
Heimp 4 Пол до 3 жица за кабел за микрофон, 13 см/5.1inch аудио микрофон за адаптер за адаптер за адаптер за фотографски капацитети, за мобилни телефони, таблет компјутер, пе?

Heimp 4 Пол до 3 жица за кабел за микрофон, 13 см/5.1inch аудио микрофон за адаптер за адаптер за адаптер за фотографски капацитети, за мобилни

 
DEN 353.60

Количината на стоката
Това е достапна

Ова е конвертор на микрофон, изработен од квалитетен материјал Издржлив за употреба, практично. Вечера заштитени избалансирани врски се сигурни. Компатибилен со најразлични дигитални и фотографски капацитети, како што се : мобилни телефони, таблет компјутер, пенкала за снимање, SLR фотоапарати, итн. Одлична алатка за фотографи и за секој на кој им е потребна. Ова е конвертор на микрофон, изработен од квалитетен материјал. Издржлив за употреба, практично. Вечера заштитени избалансирани врски се сигурни. Компатибилен со најразлични дигитални и фотографски капацитети, како што се : мобилни телефони, таблет компјутер, пенкала за снимање, SLR фотоапарати, итн. Одлична алатка за фотографи и за секој на кој им е потребна. Heimpspecification : Состојба : 100% бренд Newmaterial : Plastic Color : Blacklenge : 13cm/5.1inweight : Прибл. 708 GPackage список : 1 x жица со кабел.


Клучни карактеристики

Condition:
100% brand new
Material:
plastic
Color:
black
Length:
13cm/5.1in
Weight:
Approx. 708g
Package List:
1 x Cable Wire :

Слични производи во категоријата